Το FIFA 20 είναι ένα φιάσκο: Η Electronic Arts υπόσχεται να διορθώσει σφάλματα, αλλά όχι αμέσως

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το FIFA 20 είναι γεμάτο σφάλματα, οι ομάδες είναι ελλιπείς, ο τρόπος καριέρας χάνεται εντελώς… Το τελευταίο παιχνίδι της άδειας υπόσχεται να είναι ένα πραγματικό φιάσκο. Στα κοινωνικά δίκτυα, η δυσαρέσκεια των παικτών αυξάνεται εδώ και αρκετές ημέρες. Μέχρι στιγμής σιωπηλός, η Electronic Arts υποσχέθηκε να κυκλοφορήσει μια ενημέρωση για να σώσει τα έπιπλα. Δυστυχώς, η εταιρεία δεν φαίνεται να βιάζεται να αντιδράσει.

Στην πώληση από τις 27 Σεπτεμβρίου 2019, το FIFA 20 αγωνίζεται να δημιουργήσει τον ίδιο ενθουσιασμό με το FIFA 19, το οποίο καθιερώθηκε ως το παιχνίδι με τις καλύτερες πωλήσεις των Χριστουγέννων 2018. Σύμφωνα με τους παίκτες, το φετινό vintage είναι γεμάτο σφάλματα και έλλειψη σημαντικών χαρακτηριστικών για να φτάσετε στο επίπεδο των προηγούμενων εκδόσεων. Ως αποτέλεσμα, η Fifa 20 δημοσίευσε καταστροφική βαθμολογία 1,5 / 20 στον ιστότοπο Metacritic.

Διαβάστε επίσης: Φτηνά FIFA 20 και PES 2020 – πού να τα αγοράσετε στην καλύτερη τιμή

Το FIFA 20 είναι μια πραγματική καταστροφή, παραπονιούνται οι παίκτες

Σύμφωνα με πολλές μαρτυρίες, ειδικά στο Twitter, οι ομάδες που προσφέρονται στο παιχνίδι αποτελούνται από ένα συνονθύλευμα ομάδων από το 2018-2019 και ομάδες από το 2019-2020. Προφανώς, η Electronic Arts δεν έλαβε υπόψη τις τελευταίες μεταγραφές παικτών. Το χειρότερο, ο τρόπος ανταγωνισμού εμφανίζει ακόμη και τις ομάδες από την προηγούμενη σεζόν. Πολύ συχνά, οι ομαδικές συνθέσεις είναι εντελώς παράλογες.

Οι παίκτες συνήθως καρφιτσώνουν τον τρόπο καριέρας. Σε αυτήν τη λειτουργία, πρέπει να προωθήσετε μια ομάδα σε πολλά πρωταθλήματα. Φέτος, αυτή η ιδιαίτερα δημοφιλής λειτουργία φαίνεται πολύ εύκολη για τους έμπειρους παίκτες. Η εξέλιξη είναι προφανώς κακή βαθμονόμηση. Εδώ και πάλι, πολλά σφάλματα καταστρέφουν την (όλη σχετική) ευχαρίστηση και εμπειρία των αγοραστών. Εν ολίγοις, είναι μια τεράστια καταστροφή.

Η Electronic Arts θα αναπτύξει μια επιδιόρθωση, αλλά όχι αμέσως

Μετά από αρκετές μέρες σιωπής, Η Electronic Arts ανέβηκε επιτέλους στο πιάτο να αμυνθούν και να υπόσχονται αλλαγές. “Ήθελα να αφιερώσω λίγα λεπτά για να αντιμετωπίσω ορισμένες από τις ανησυχίες σας σχετικά με τον τρόπο σταδιοδρομίας, τις αποφάσεις που λαμβάνονται εσωτερικά και γιατί ορισμένες διορθώσεις χρειάζονται περισσότερο χρόνο από άλλες.” εξηγεί ο Corey Andress, διευθυντής επικοινωνιών στην EA Sports, στο λογαριασμό του στο Twitter.

“Οι διορθώσεις πρέπει να εντοπιστούν, να διορθωθούν, να δοκιμαστούν και στη συνέχεια να πιστοποιηθούν” υπογραμμίζει το πλαίσιο, γνωρίζοντας ορατά τις αδυναμίες του παιχνιδιού. Εν ολίγοις, η υπόσχεση ενημέρωση ” δεν θα είναι άμεση ». Εάν αγοράσατε το παιχνίδι, τότε θα πρέπει να είστε υπομονετικοί. Μια ενημέρωση που αναπτύχθηκε αυτήν την Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου δεν φέρνει καμία λύση στις ανησυχίες που παρατηρούνται από τους πρώτους αγοραστές, αλλά φέρνει κάποιες μικρές αλλαγές στο παιχνίδι.