Το Facebook προστατεύει τους χρήστες από το σφάλμα της Apple που εντοπίστηκε τις τελευταίες ώρες

Το Facebook προστατεύει τους χρήστες από το σφάλμα της Apple που εντοπίστηκε τις τελευταίες ώρες

Έχουν περάσει αρκετές ώρες από τότε που αναφέρθηκε το επικίνδυνο Σφάλμα μήλου που κάνει πολλούς ιδιοκτήτες να τρέμουν iPhone, iPad, iPod Touch αλλά όχι μόνο. Το πρόβλημα επηρεάζει επίσης όλα τα Apple Watch και AppleTV, καθώς ο πυρήνας του λειτουργικού συστήματος βασίζεται στην ίδια λογική με αυτήν που βρίσκεται στο εσωτερικό iOS 11.

Όπως ήδη αναφέρθηκε στο προηγούμενο άρθρο μας, λόγω ενός Ινδικού χαρακτήρα είναι πιθανό να συντριβεί το iDevice με έναν εξαιρετικά απλό τρόπο. Δυστυχώς, σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να μην δοκιμάσετε αυτό το πράγμα μόνο για να κάνετε ένα αστείο σε έναν φίλο σας, ο τελευταίος θα αναγκαστεί να κατευθυνθεί προς Κέντρο εξυπηρέτησης της Apple να πραγματοποιήσει το επαναφορά λογισμικού συσκευής.

Σφάλμα Apple από το FacebookΣτην πραγματικότητα, φαίνεται ότι περνούν οι περισσότερες από τις συσκευές που επηρεάζονται από το σφάλμα της Apple βρόχο εκκίνησης καθιστώντας αδύνατη την επανεκκίνηση του χρήστη. Ευτυχώς Facebook πήγε στο καταφύγιο αναφέροντας τον Ινδικό χαρακτήρα προκαλώντας προβλήματα όπως αποκλεισμένο ή βίαιο περιεχόμενο. Με αυτόν τον τρόπο το Υπηρεσία Messenger καταφέρνει να αποτρέψει μια επιδημία που θα μπορούσε να εξαπλωθεί μέσω συνομιλίας κοινωνικών δικτύων.

Δυστυχώς, δεν γνωρίζουμε αν άλλες υπηρεσίες άμεσων μηνυμάτων αρέσουν WhatsApp, Telegram ή Instagram υιοθετούν – τουλάχιστον πλευρά του διακομιστή – αντίμετρα όπως σε αυτήν την περίπτωση. Ωστόσο, σας υπενθυμίζουμε ότι η Apple εργάζεται για την κυκλοφορία ενός μικρή ενημέρωση μπορεί να διορθώσει το σφάλμα Apple το συντομότερο δυνατό.