Το Facebook θα προσφέρει τελικά μια σκοτεινή λειτουργία σε Android

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Facebook θα έχει επιτέλους δικαίωμα σε σκοτεινή λειτουργία στο Android. Οι προγραμματιστές της εφαρμογής εργάζονται σκληρά και η λειτουργικότητα θα πρέπει να φτάσει στα smartphone μας μεσοπρόθεσμα. Η απουσία μιας τέτοιας επιλογής είναι μεγάλη έλλειψη για το Facebook, ενώ το Messenger το είχε δικαίωμα πριν από μερικούς μήνες.

Τελικά ! Το Facebook αναπτύσσει μια σκοτεινή λειτουργία για την κύρια εφαρμογή του Android, αναφέρει το Android Police, το οποίο μοιράζεται ένα στιγμιότυπο οθόνης της διαρροής Jane Manchun Wong (βλ. Τέλος του άρθρου). Η Wong είναι γνωστή για την αποκάλυψη μελλοντικών λειτουργιών των εφαρμογών οικοσυστήματος Facebook πριν από οποιονδήποτε άλλο. Για παράδειγμα, ήταν αυτή που άφησε να γίνει γνωστό ότι το Instagram θα αφαιρούσε τον αριθμό των επισημάνσεων “μου αρέσει” σε φωτογραφίες και βίντεο πριν από την επίσημη ενημέρωση των ειδήσεων. Εν ολίγοις, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι δεν είναι ψεύτικο.

Μετά το Messenger, το Facebook θα πάρει τη σκοτεινή λειτουργία του

Η εγγενής σκοτεινή λειτουργία έχει ζήτηση για Facebook για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά περίεργα, η εταιρεία του Mark Zuckerberg είναι πολύ αργά σε αυτό το σημείο. Η σκοτεινή λειτουργία ήταν διαθέσιμη μόνο στο Facebook Messenger για λίγους μήνες τώρα, και το περιμένουμε ακόμα στο WhatsApp, μέχρι στιγμής δεν έχει αποτέλεσμα. Είναι όμως ένα πολύ δημοφιλές χαρακτηριστικό και έχει περάσει περίπου ενάμιση χρόνο από τότε που η Google εργάζεται για να φέρει τη σκοτεινή λειτουργία σε όλες τις εφαρμογές της.

Διαβάστε επίσης: Το Facebook ετοιμάζεται ήδη να συγχωνεύσει το Instagram και το Messenger

Η Jane Manchun Wong εξηγεί ότι πρέπει να γίνουν ακόμη εργασίες για να τελειώσει η σκοτεινή λειτουργία του Facebook. Ορισμένες ενότητες της εφαρμογής εξακολουθούν να είναι όλες ντυμένες με λευκές ενώ άλλες εξακολουθούν να χρειάζονται βελτιστοποίηση. Λαμβάνοντας υπόψη το μηχάνημα που έχει γίνει το Facebook, με τους τόνους των σελίδων, των καρτελών και των επιλογών του, η ανάπτυξη μιας τέλειας σκοτεινής λειτουργίας είναι σίγουρα περίπλοκη. Επομένως, δεν διακινδυνεύουμε να δούμε αυτήν τη δυνατότητα να προσγειωθεί τις επόμενες εβδομάδες, αλλά μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα έχουμε το δικαίωμα πριν από το τέλος του 2019.

σκοτεινή λειτουργία facebook

Πηγή: Αστυνομία Android