Το Facebook θέλει να ξεκινήσει ένα τηλεοπτικό κουτί με Netflix, Amazon Prime Video και Disney +

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 29 Αυγούστου 2019 στις 9 ώρες και 43 λεπτά

Το Facebook λέγεται ότι αναπτύσσει ένα κουτί ή ένα dongle τηλεόρασης συμβατό με Netflix, Amazon Prime Video, Disney +, HBO και Hulu. Η συσκευή θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί για βιντεοκλήσεις μέσω της τηλεόρασής της.

facebook

Το Facebook λέγεται ότι αναπτύσσει μια συσκευή τηλεόρασης συγκρίσιμη με την Apple TV ή ένα τηλεοπτικό κιβώτιο, αναφέρει το The Information. Αυτό θα επέτρεπε στους χρήστες να πραγματοποιούν βιντεοκλήσεις απευθείας από τις τηλεοράσεις τους χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνολογία που χρησιμοποιείται στο έξυπνο ηχείο του Facebook Portal. Μια δυνατότητα που από μόνη της δεν δικαιολογεί την αγορά ενός νέου προϊόντος υλικού. Ως εκ τούτου, η εταιρεία του Mark Zuckerberg προσπαθεί να προσθέσει μερικές χορδές στο τόξο της.

Το Facebook επικοινώνησε με τους Netflix, Amazon, Disney, HBO και Hulu

Και στόχος του είναι η συσκευή του να είναι συμβατή με όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες ροής βίντεο. Το Facebook θα είχε επικοινωνήσει με τους Netflix, Amazon (για Prime Video), Disney (για Disney +), Hulu και HBO για να προετοιμάσουν μια έκδοση της αίτησής τους για την Catalina, το κωδικό όνομα της συσκευής. Δεν είναι ακόμη σαφές εάν είναι ένα πλήρες κουτί πολυμέσων όπως το Xiaomi Mi Box ή το Nvidia Shield ή ένα απλό dongle τηλεόρασης όπως το Firestick TV του Amazon. Σε κάθε περίπτωση, η Catalina θα διαθέτει τηλεχειριστήριο για πλοήγηση: επομένως δεν είμαστε στο απλό καστ.

Διαβάστε επίσης: Chromecast, Fire TV Stick, Roku: τα καλύτερα τηλεοπτικά dongles του 2019

Το Facebook φτάνει εδώ σε μια ήδη πολύ ανταγωνιστική αγορά και θα πρέπει να προσφέρει ένα τέλειο προϊόν για να ελπίζει να κερδίσει τους καταναλωτές. Η λειτουργικότητα της βιντεοκλήσης πιθανότατα δεν θα κάνει τη διαφορά: οι χρήστες που αγοράζουν αυτόν τον τύπο συσκευής θέλουν την καλύτερη εμπειρία τηλεόρασης και SVOD πάνω από όλα. Έχουμε δει με το Portal ότι το όνομα Facebook δεν είναι αρκετό για την πώληση υλικού.

Πηγή: Οι πληροφορίες