Το EMUI 9.1 φτάνει στο Huawei and Honor, η FaceApp ανησυχεί, η Free θα λανσάρει ένα φτηνό Freebox στο τέλος του 2019, η ανακεφαλαίωση

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η ενημέρωση EMUI 9.1 αναπτύσσεται στο Honor και το Huawei, το FaceApp, η ιογενής εφαρμογή που είναι ικανή να γεράσει ένα πρόσωπο με εντυπωσιακό ρεαλισμό, ανησυχεί τους χρήστες του Διαδικτύου, το Free θα μπορούσε να κυκλοφορήσει ένα νέο, φθηνότερο Freebox μέχρι το τέλος του το έτος 2019 … Καταγράφουμε τις πιο διαδεδομένες ειδήσεις της εβδομάδας.

Είναι τελικά το Σαββατοκύριακο! Πριν πάτε για ηλιοθεραπεία στην παραλία, σκι στα βουνά ή καταβροχθίστε τις καινοτομίες του καταλόγου Netflix σε απόλυτο σκοτάδι, σας προσφέρουμε μια μικρή ανακεφαλαίωση των ισχυρότερων ειδήσεων της προηγούμενης εβδομάδας. Ακολουθήστε τον οδηγό!

Οι Huawei και Honor συνεχίζουν να κυκλοφορούν την ενημέρωση EMUI 9.1

Παρά τις κυρώσεις της κυβέρνησης Trump, οι Huawei και Honor συνεχίζουν την ανάπτυξη του EMUI 9.1 σε smartphone στον κατάλογό τους. Στις αρχές του μήνα, η Huawei κυκλοφόρησε την ενημέρωση για τα Mate 20 και Mate 20 Pro. Δεκάδες άλλα smartphone από τη μάρκα θα ακολουθήσουν αυτό το καλοκαίρι. Πιο πρόσφατα, η Honor ανακοίνωσε την άφιξη του EMUI 9.1 σε 5 smartphone, όπως το Honor 10 Lite και το Honor Play.

Διαβάστε: Η Huawei επιβεβαιώνει την ανάπτυξη της ενημέρωσης EMUI 9.1 σε 13 smartphone από αυτό το καλοκαίρι

Όλα σχετικά με το FaceApp, την ιογενή εφαρμογή που γερνάει το πρόσωπο με απίστευτο ρεαλισμό

Το FaceApp είναι μια δωρεάν εφαρμογή iOS και Android που ειδικεύεται σε προηγμένα φίλτρα φωτογραφιών και άλλα Face Swaps. Τις τελευταίες ημέρες, το φίλτρο γήρανσης γνώρισε τεράστια επιτυχία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένης της εμφάνισης του #FaceAppChallenge στο Twitter. Για να επιτύχει τέτοια ρεαλιστικά αποτελέσματα, ο Ρώσος εκδότης Wireless Labs, ο οποίος αναπτύσσει την εφαρμογή, βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη και τη μηχανική μάθηση. Γρήγορα, οι χρήστες του Διαδικτύου ανησυχούσαν ότι οι φωτογραφίες τους στάλθηκαν σε διακομιστές στη Ρωσία. Γενικότερα, η συλλογή προσωπικών δεδομένων από το FaceApp κάνει ορισμένους επικριτές να φοβούνται τα χειρότερα. Εξηγούμε γιατί αυτοί οι φόβοι είναι αδικαιολόγητοι στον παρακάτω σύνδεσμο.

Διαβάστε: FaceApp – θα πρέπει να ανησυχείτε για τα δεδομένα σας;

Η Free θα λανσάρει ένα νέο φτηνό Freebox πριν από το τέλος του έτους

Η Free εργάζεται ήδη σε μια νέα προσφορά Freebox. Σύμφωνα με μια φήμη, η Free λυπάται πράγματι που δεν μπόρεσε να αναστατώσει τη σταθερή αγορά με τα Freebox Delta and One, τα οποία θεωρούνται πολύ ακριβά από τους συνδρομητές. Υπό αυτές τις συνθήκες, το FAI δούλευε σε ένα ακόμη πιο προσιτό κουτί με σκοπό τη μείωση των τιμών.

Διαβάστε: ένα αρχικό Freebox σε εξέλιξη, αλλά μπορεί το Free να μειώσει τις τιμές;