Το EMUI 9.1 έρχεται στο Huawei P10, το Android 10 Q είναι επικείμενο, ένας φορτιστής USB-C περιλαμβάνεται στο iPhone 11, η ανακεφαλαίωση

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το EMUI 9.1 έχει αναπτυχθεί σε 8 νέα smartphone Huawei και Honor, συμπεριλαμβανομένων των P10 και Mate 9, η έναρξη της ενημέρωσης του Android 10 Q είναι επικείμενη, η Apple θα μπορούσε τελικά να περιλαμβάνει έναν φορτιστή USB-C με το iPhone 11… στα πρόσφατα νέα.

Πολύ απασχολημένος απολαμβάνοντας τον ήλιο, βόλτα στην πισίνα ή ανακαλύπτοντας τα τελευταία νέα από τον κατάλογο Netflix, δεν θα μπορούσατε να παρακολουθήσετε τα νέα μεταξύ της εταιρείας μας. Μην πανικοβληθείτε αγαπητοί αναγνώστες, θα σας πούμε τι χάσατε.

EMUI 9.1: Η Huawei και η Honor ανακοινώνουν ενημέρωση σε 8 νέα smartphone

Η διάθεση της ενημερωμένης έκδοσης EMUI 9.1 συνεχίζεται. Η Honor και η Huawei μόλις επιβεβαίωσαν την άφιξη της ενημέρωσης σε οκτώ μοντέλα smartphone, από τα οποία η ημερομηνία κυκλοφορίας ορισμένων χρονολογείται από το 2016. Στη λίστα που κοινοποιήθηκε, βρίσκουμε τα P10 και P10 Plus, το εύρος των Mate 9 και η τιμή 9.

Διαβάστε: Το EMUI 9.1 θα προσγειωθεί σε νέα smartphone Huawei και Honor, εδώ είναι η λίστα

Android 10 Q: Επιβεβαιώθηκε η κυκλοφορία του Αυγούστου

Η Google δημοσίευσε σημειώσεις ασφαλείας για το Android 10 Q στο ενημερωτικό δελτίο ασφαλείας της. Δεν αποτελεί έκπληξη, η εταιρεία θα σηκώσει το πέπλο στη δέκατη επανάληψη του Android κατά τη διάρκεια του Αυγούστου. Είναι σίγουρα μόνο θέμα ημερών … ή ακόμα και ωρών.

Διαβάστε: Η Google προετοιμάζει την κυκλοφορία της σταθερής έκδοσης του Android 10 Q

iPhone 11: περιλαμβάνεται ένας φορτιστής USB-C

Το iPhone 11 αναμένεται να συνοδεύεται από φορτιστή USB-C που περιλαμβάνεται στο κουτί. Μέχρι τώρα, η Apple ήταν ικανοποιημένη να παρέχει έναν πολύ αναποτελεσματικό φορτιστή (USB-A 5W) με τα iPhone της. Λάβετε υπόψη ότι η παρουσία αυτού του νέου φορτιστή δεν σημαίνει ότι η επόμενη γενιά iPhone θα επωφεληθεί από μια θύρα USB-C αντί για την παραδοσιακή θύρα Lightning, η οποία εμφανίστηκε με το iPhone 5 που κυκλοφόρησε το 2012.

Διαβάστε: iPhone 11 – μια θύρα Lightning αλλά φορτιστή USB-C