Το Diablo μπορεί να παιχτεί δωρεάν στο πρόγραμμα περιήγησης

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Diablo μπορεί πλέον να παιχτεί δωρεάν σε ένα πρόγραμμα περιήγησης χάρη στη δουλειά ενός προγραμματιστή και μιας ομάδας ενθουσιωδών. Η ευκαιρία να ανακαλύψουμε ξανά τον κόσμο του πρώτου τίτλου της άδειας πριν από την πιθανή ανακοίνωση του Diablo IV στο Blizzcon 2019.

Τώρα μπορείτε να βυθιστείτε στον κόσμο του πρώτου Diablo δωρεάν και από το πρόγραμμα περιήγησής σας. Όπως ανέφερε ο Kotaku, ένας προγραμματιστής γνωστός με το ψευδώνυμο GalaXyHaX κατάφερε να αναδημιουργήσει έναν από τους πρώτους τίτλους Blizzard Entertainment χρησιμοποιώντας μια ομάδα modders και το προσφέρει στην πλατφόρμα GitHub.

Δωρεάν Diablo στο πρόγραμμα περιήγησής σας πριν ανακοινωθεί το Diablo IV

Δύο δυνατότητες προσφέρονται στους χρήστες. Μπορούν να κατεβάσουν το έκδοση shareware της παραγωγής και στη συνέχεια ανοίξτε το από το πρόγραμμα περιήγησής τους μέσω της σελίδας στην οποία αναφέρεται ο σύνδεσμος που προτείνεται στο τέλος του άρθρου. Το πρόβλημα είναι ότι με αυτόν τον τρόπο, το παιχνίδι περιορίζεται μόνο σε δύο επίπεδα και σε μία κατηγορία, τον πολεμιστή, όταν υπάρχουν συνήθως τρία διαθέσιμα.

Μια άλλη πιθανότητα, εάν έχετε το αρχικό παιχνίδι (και ειδικά αν το βρείτε), μπορείτε στη συνέχεια να σύρετε το αρχείο DIABDAT.MPQ που μπορείτε να βρείτε στο φάκελο αρχείων παιχνιδιών στην ίδια σελίδα. Αυτό θα σας επιτρέψει να παίξετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας, το οποίο μπορεί να είναι πιο βολικό ανάλογα με τις χρήσεις και τις ανάγκες. Ως υπενθύμιση, GoG πρόσφατα προσφέρει το Diablo στο κατάστημά του στην τιμή των 8,99 ευρώ. Ναι, είναι λίγο ακριβό για έναν τίτλο που κυκλοφόρησε το 1996, αλλά θαυμαστές θαυμαστές για νοσταλγία.

Η ναυαρχίδα της Blizzard, Diablo θα πρέπει να συζητηθεί πολύ τους επόμενους μήνες. Το ξεκίνημα του Blizzcon 2019 θα πραγματοποιηθεί την 1η Νοεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο Anaheim. Αφού χάσαμε την ημερομηνία το 2018, θα πρέπει τελικά να έχουμε επίσημα νέα Diablo IV, γιατί όχι το παιχνίδι και την ημερομηνία κυκλοφορίας. Γνωρίζουμε ότι το παιχνίδι επανεκκινήθηκε το 2016 μετά από σχεδόν δύο χρόνια ανάπτυξης για να ξεκινήσει σε άλλες βάσεις. Περιμένουμε επίσης την έναρξη του παιχνιδιού για κινητά Diablo Immortals, η οποία δεν έγινε δεκτή από την κοινότητα. Τέλος, μετά από ένα StarCraft Remastered, ένα World of WarCraft Classic που θα κυκλοφορήσει στις 27 Αυγούστου 2019 και ένα Το WarCraft III ενισχύεται που θα έρθει επίσης σύντομα (εκτόξευση Blizzcon;), μπορούμε να περιμένουμε να δούμε ένα Diablo II Remastered. Μετά από χρόνια έλλειψης τροφίμων, οι οπαδοί του Diablo θα μπορούσαν τελικά να χαλάσουν.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΤΟ DIABLO ΣΤΟ BROWSER

Πηγή: Kotaku