Το Deezer προσφέρει σκοτεινή λειτουργία σε Android, κατεβάστε το APK

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Deezer δικαιούται επίσης μια σκοτεινή λειτουργία με την πιο πρόσφατη ενημέρωσή της. Οι προγραμματιστές πρόσθεσαν ακόμη και μια επιλογή μονόχρωμης συσκευής αναπαραγωγής για να μετατρέψουν τη συσκευή αναπαραγωγής σε ασπρόμαυρη. Πραγματοποιήθηκε επίσης ένας επανασχεδιασμός των μενού και της σελίδας αναζήτησης.

deezer

Η σειρά του Deezer προσφέρει μια σκοτεινή λειτουργία. Αυτό το δημοφιλές χαρακτηριστικό καθίσταται όλο και πιο απαραίτητο και οι προγραμματιστές ανταποκρίνονται σταδιακά στη ζήτηση των χρηστών για αυτό. Η εφαρμογή streaming μουσικής είναι επομένως ενημερωμένη στην τελευταία της έκδοση, με μεγάλη μας χαρά.

Το Deezer πηγαίνει επίσης σε σκοτεινή λειτουργία

Για να το ενεργοποιήσετε, τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι πιο απλό. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, στις επιλογές οθόνης και επιλέξτε Dark Mode. Μικρή πρόσθετη πινελιά, ενσωματώνεται επίσης η επιλογή «μονοχρωματικός αναγνώστης». Αυτό επιτρέπει στον παίκτη να παίζεται σε μαύρο και άσπρο μόνο για να δώσει ένα ιδιαίτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Δεν θα απευθύνεται σε όλους, αλλά υπάρχει η πιθανότητα.

Διαβάστε επίσης: APK: Ενημερώσεις εφαρμογών Android τον Ιούλιο του 2019

Επιστρέφοντας στην κλασική σκοτεινή λειτουργία, τα οφέλη αυτής της δυνατότητας είναι πολλά. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν το σχεδιασμό της εφαρμογής πολύ απλά, αλλά είναι επίσης χρήσιμο να μην επιτεθείτε στα μάτια σας όταν βρίσκεστε σε περιβάλλον με λίγο φως, για παράδειγμα τη νύχτα. Επίσης, μια μαύρη λειτουργία καταναλώνει λιγότερο την οθόνη και μπορεί να αυξήσει την αυτονομία. Αυτό δεν θα ισχύει στα πάνελ LCD, αλλά η διαφορά γίνεται αισθητή με το OLED, μια τεχνολογία που βρίσκουμε όλο και περισσότερο στις συσκευές μας.

Διαφορετικά, η Deezer ανακοινώνει με τις ενημερωμένες διορθώσεις σφαλμάτων, ένα μενού επιλογών με “μια πιο δροσερή σχεδίαση” και έναν επανασχεδιασμό της σελίδας αναζήτησης που περιλαμβάνει μια νέα κατηγορία.

ΛΗΨΗ DEEZER ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ GOOGLE PLAY

ΛΗΨΗ DEEZER VIA MIRROR APK