Το CES 2020 παγιδεύεται από ένα πραγματικό έργο ψεύτικης συνδεδεμένης πατάτας

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η συνδεδεμένη και αυτοδύναμη πατάτα, εδώ είναι μια γελοία ιδέα να πω το λιγότερο. Εάν το έργο ακούγεται σαν αστείο, είναι ωστόσο καλό και πραγματικά υλοποιημένο. Ο μοναδικός προγραμματιστής του κατάφερε ακόμη και να εξασφαλίσει ένα περίπτερο στο περίφημο CES το 2020.

Κάθε χρόνο, είναι το ίδιο τελετουργικό: μικροί και μεγάλοι κατασκευαστές έρχονται να παρουσιάσουν τα νέα τους προϊόντα και τις τελευταίες καινοτομίες τους στο ΑΥΤΑ ΤΑ, η υψηλή μάζα τεχνολογίας στο Λας Βέγκας. Εάν η παράσταση είναι επίσης μια ευκαιρία να ανακαλύψετε εντελώς τρελά gadget, αυτό που έχει παρουσιάσει ένας συγκεκριμένος Nicolas Baldeck είναι πιο απροσδόκητος: μια συνδεδεμένη πατάτα ! Αλλά πίσω από αυτό το έργο, το οποίο είναι τόσο νέο όσο (πιθανώς) άχρηστο, κρύβει μια επιθυμία διασκεδάστε με την οργάνωση της CES στο Βέγκας, καθώς και να καταγγείλουμε τις καταχρήσεις και τις μη ενδιαφέρουσες καινοτομίες του, αλλά, ωστόσο, κάνουν το θόρυβο κάθε χρόνο.

34 $ πατάτα

Ποτέ δεν ονειρευτήκαμε τη συνδεδεμένη πατάτα, αλλά το έκανε. Συνήθως παθιασμένος με το αλεξίπτωτο πλαγιάς, ο Nicolas Baldeck δημιούργησε επίσης μια νεοσύστατη εταιρεία που ονομάζεται BPZ Labs (κατανοήστε το «Bac Plus Zéro»). Αλλά θα παραμείνει ίσως σαν αυτός που ανέπτυξε μια μικρή ηλεκτρονική κάρτα για να εισαχθεί σε μια πατάτα, η οποία στη συνέχεια μετατρέπεται σε … Συνδεδεμένη πατάτα. Το έργο, που ονομάζεται Potato, επιτρέπει τη χρήση του ηλεκτρικού ρεύματος που περιέχεται στον κόνδυλο, ο οποίος στη συνέχεια τροφοδοτεί την κεραία Bluetooth και τη μικρή ηλεκτρονική κάρτα. Ο εφευρέτης του φαντάστηκε επίσης μια εφαρμογή που στοχεύει να γνωρίζει σε πραγματικό χρόνο την καλή υγεία της πατάτας. Η εφεύρεση κοστίζει σήμερα 29 $ αντί 49 $Προσφέρεται επίσης μείωση των $ 5 στους πρώτους 1000 συνδρομητές.

Διαβάστε επίσης: CES 2020, τάσεις και ειδήσεις για να παρακολουθήσετε προσεκτικά φέτος

“Σε αυτό το φάκελο κρύβεται μία από τις πιο ενοχλητικές καινοτομίες του # CES2020” θα μπορούσε να διαβαστεί λίγες μέρες πριν από το άνοιγμα της παράστασης στον λογαριασμό του εφευρέτη του στο twitter. Το δελτίο τύπου είναι πιο σαφές σχετικά με την ιδέα πίσω από τη συνδεδεμένη πατάτα: «Η πατάτα αποκωδικοποιεί τη γλώσσα της πατάτας και μπορεί να τη μεταφράσει μέσω σύνδεσης Bluetooth. Θα καταλάβετε ότι το έργο είναι περισσότερο μια παρωδία, ακόμη και μια κριτική, της CES.

Το πιο εκπληκτικό σε όλη αυτή την ιστορία είναι ότι κατάφερε να πετύχει ο Nicolas Baldeck πάρτε ένα περίπτερο χωρίς μεγάλη δυσκολία στο CES στο Vegas. Ο στόχος είναι να δείξει την ανησυχητική ευκολία με την οποία το έργο του ενσωματώθηκε στην παράσταση. «Απλώς εξήγησα πώς το POTATO ήταν ένα συνδεδεμένο αντικείμενο σε συνδυασμό με έναν προσωπικό βοηθό, ικανό να χρησιμοποιήσει τόσο την τεχνητή νοημοσύνη όσο και το σύννεφο», είπε στο BFMTV. Το αστείο του κόστισε ακόμα 4.000 $, συμπεριλαμβανομένης της τιμής του θαλάμου, της πτήσης προς το Βέγκας και της διαμονής στο χώρο του ξενοδοχείου.

Πηγή: BFMTV