Το Canal + ενσωματώνει το Netflix στο πακέτο Cine Series, ο Elon Musk πειράζει την παραλαβή του Tesla, η Google παρουσιάζει το Pixel 4, την ανακεφαλαίωση »

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Netflix φτάνει στο μπουκέτο Canal + Ciné Séries, ο Elon Musk μας διαβεβαιώνει ότι η παραλαβή του Tesla μοιάζει με στρατιωτικό θωρακισμένο όχημα του μέλλοντος, η Google αποκαλύπτει τα Pixel 4 και Pixel 4 XL… Παραθέτουμε τα χθεσινά νέα.

Πολύ απασχολημένος με την ανακάλυψη των καινοτομιών του καταλόγου Netflix (συμπεριλαμβανομένης της σειράς “Πώς να αυξήσετε έναν υπερήρωα” ή την εξαιρετική ταινία Fracture), δεν έχετε βρει τον χρόνο να παρακολουθήσετε τις ειδήσεις μαζί μας. Μην πανικοβληθείτε αγαπητοί αναγνώστες, θα σας πούμε όλα όσα έχετε χάσει στην καθημερινή μας ανακεφαλαίωση.

Canal + Ciné Séries: Netflix, OCS και Disney Cinema που περιλαμβάνονται στο πακέτο με λιγότερο από 35 € / μήνα

Το Netflix περιλαμβάνεται τώρα στο πακέτο Ciné Séries καθώς και στο πλήρες πακέτο του Canal +. Για την κυκλοφορία της, η προσφορά προσφέρεται στην αρχική τιμή των 34,90 € το μήνα. Θα μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτήν την τιμή μέχρι το τέλος της προσφοράς, η ακριβής ημερομηνία της οποίας δεν έχει ακόμη καθοριστεί. Αυτό το πακέτο all-inclusive προστατεύει τους συνδρομητές από τις κανονικές αυξήσεις τιμών του Netflix.

Διαβάστε: Canal + Ciné Séries με το Netflix – είναι ενδιαφέρον;

Παραλαβή Tesla: Ο Elon Musk υπόσχεται τον σχεδιασμό ενός φουτουριστικού στρατιωτικού θωρακισμένου οχήματος

Το Cybertruck μοιάζει με οτιδήποτε έχω δει να κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο. Είναι στην πραγματικότητα πιο κοντά σε έναν φουτουριστικό θωρακισμένο μεταφορέα προσωπικού Ο Elon Musk ανακοινώνει στο λογαριασμό του στο Twitter. Επιπλέον, η παραλαβή θα είναι εξοπλισμένη με σύστημα έλξης διπλού κινητήρα και ” μια ανάρτηση που προσαρμόζεται δυναμικά στο φορτίο ” Η Tesla θα παρουσιάσει αυτό το καταπληκτικό όχημα τον μήνα Νοέμβριο του 2019.

Διαβάστε: Η παραλαβή του Tesla θα μοιάζει με στρατιωτικό θωρακισμένο όχημα από το μέλλον

Η Google παρουσιάζει τα Pixel και Pixel 4 XL

Η Google παρουσίασε το Pixel 4 σε συνέδριο στη Νέα Υόρκη. Αυτή η νέα γενιά διακρίνεται από την οθόνη 90 Hz, έναν διπλό αισθητήρα φωτογραφιών που αποτελείται από μια μονάδα 16 Mp και έναν αισθητήρα 12 Mp και ένα σύστημα πλοήγησης ραντάρ Motion Sense που σας επιτρέπει να ελέγχετε το smartphone χωρίς χέρια. Το Pixel 4 θα κυκλοφορήσει στη γαλλική αγορά στις 24 Οκτωβρίου 2019 σε αρχική τιμή 769 €.

Διαβάστε: όλα σχετικά με το Pixel 4

Διαβάστε: η λήψη μας για το Pixel 4