Το Call of Duty Modern Warfare είναι ένα μεγάλο χτύπημα: 600 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα σε 3 ημέρες

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 31 Οκτωβρίου 2019 στις 12 ώρες 00 λεπτά

Το Call of Duty Modern Warfare σπάζει ρεκόρ. Οι καθαριστές του franchise έδωσαν στο παιχνίδι ένα καλωσόρισμα τόσο υψηλό όσο θα μπορούσε κανείς να ελπίζει. Η ενεργοποίηση έκανε ένα πρώτο σημείο στα στατιστικά στοιχεία του νέου FPS που καταγράφει το μεγαλύτερο ξεκίνημα για ένα Call of Duty στην τρέχουσα γενιά κονσόλων.

Το Call of Duty: Modern Warfare είναι διαθέσιμο από τις 25 Οκτωβρίου. Μετά από αρκετά χρόνια δοκιμής και σφάλματος, η Activision βρήκε τη σωστή συνταγή για να ενισχύσει την ευφορία γύρω από το franchise της. Ο εκδότης έχει στοιχηματίσει για μια επιστροφή στα βασικά, με το πρόσθετο μπόνους μιας νέας μηχανής που προσφέρει μια συναρπαστική και φωτο-ρεαλιστική εμπειρία. Η επιλογή του απέδωσε και τα πρώτα στατιστικά στοιχεία επιβεβαιώνουν τη μνημειακή επιτυχία του νέου παιχνιδιού το οποίο, μετά από τρεις ημέρες διαθεσιμότητας είχε ήδη δημιουργηθεί 600 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα. Αυτό είναι 100 εκατομμύρια περισσότερα από το Call of Duty Black Ops 4 κατά την ίδια περίοδο.

Call of Duty Modern Warfare: αναπάντεχα, το παιχνίδι είναι επιτυχία

Για τις τρεις πρώτες ημέρες διαθεσιμότητας, το Call of Duty: Modern Warfare που απαιτεί 15 GB σε υπολογιστή έχει σπάσει πολλά αρχεία που η Activision δεν διστάζει να αναφέρει σε ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό του. Συνοψίζοντας, το παιχνίδι είναι:

  • Η καλύτερη αρχή του 2019 για ένα premium παιχνίδι
  • Μεγαλύτερη εκκίνηση υπολογιστή για κλήση καθήκοντος
  • Η καλύτερη αρχή για ένα Call of Duty στην τρέχουσα γενιά κονσολών
  • Έσπασε το ψηφιακό ρεκόρ πωλήσεων σε τρεις ημέρες στο PS4 μέσω του PlayStation Network
  • Επιτυγχάνει την καλύτερη απόδοση στο ιστορικό Activision για ψηφιακές πωλήσεις

Τέλος, η επιτυχία του Call of Duty Modern Warfare δεν περιορίζεται στις πωλήσεις. Πράγματι, οι παίκτες περνούν περισσότερες ώρες παίζοντας εκεί από οποιοδήποτε Call of Duty τα τελευταία έξι χρόνια. Και δεδομένου ότι μιλάμε για ένα δίσκο, η Activision επέτρεψε ακόμη και να συγκρίνει τα έσοδα από το παιχνίδι με τη νέα ταινία Joker, με το να υπερηφανεύεται ότι σχεδόν διπλασίασε τα έσοδά της από το πρώτο Σαββατοκύριακο.

Πηγή: Activision