Το Black Shark λανσάρει το Black Shark 2 Pro, το smartphone gaming που ενισχύεται από τις ορμόνες

Antutu: κορυφαία 10 πιο ισχυρά smartphone Android του Αυγούστου 2019

Ο Black Shark δεν είπε την τελευταία του λέξη. Ενώ η Asus μόλις ανακοίνωσε το ROG Phone 2 στην Κίνα, η μάρκα που υποστηρίζει η Xiaomi κυκλοφορεί το Black Shark 2 Pro, ένα smartphone με ορμόνη. Η μάχη στην αγορά παιχνιδιών smartphone υπόσχεται να είναι επική.

Ο Black Shark θα περίμενε μόνο μια εβδομάδα προτού απαντήσει στον Asus. Για να αντιμετωπίσετε το ROG Phone 2 σε μια αναπτυσσόμενη αγορά παιχνιδιών smartphone, ο κατασκευαστής λανσάρει το Black Shark 2 Pro.

Λίγους μήνες μετά το εξαιρετικό Black Shark 2, αυτή η νέα επανάληψη δεν φέρνει καμία βαθιά αλλαγή. Η έκδοση Pro χρησιμοποιεί το σχεδιασμό του προκατόχου του καθώς και ορισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Όλα στην εξουσία

Όπως ο Άσος, Το Black Shark υιοθετεί το Snapdragon 855 Plus, ο πιο ισχυρός επεξεργαστής στην αγορά σήμερα. Σε συνδυασμό με μνήμη RAM 8 ή 12 GB, υιοθετεί επίσης χώρο αποθήκευσης UFS 3.0 (128 ή 256 GB) που εγγυάται πολύ πιο γρήγορες ταχύτητες γραφής και ανάγνωσης. Η μάρκα βελτιώνει επίσης το σύστημα ψύξης υγρού και υπόσχεται να διατηρήσει μια μείωση θερμοκρασίας 14 °, όπως στο Black Shark 2.

Το Black Shark εκμεταλλεύεται αυτήν τη μεγάλη ενημέρωση για να αλλάξει την ενότητα φωτογραφιών. Το Black Shark 2 ενσωματώνει τον αισθητήρα Sony IMX586 48 megapixel (άνοιγμα φακού σε f / 1,75) σε συνδυασμό με αισθητήρα 13 megapixel (άνοιγμα φακού σε f / 2,2). Χωρίς αλλαγή για την μπροστινή μονάδα, ο κατασκευαστής διατηρεί τον αισθητήρα 20 megapixel (f / 2.0).

Ίδια μπαταρία 4000mAh, βελτιωμένη οθόνη

Το Black Shark διατηρεί την ίδια μπαταρία 4000mAh και τον γρήγορο φορτιστή 27W. Αυτή η επιλογή μας αφήνει δύσπιστους όσον αφορά τα νέα, πιο ενεργειακά καταναγκαστικά συστατικά.

Αυτό μας ανησυχεί ακόμη περισσότερο καθώς το Black Shark διατηρεί την ίδια οθόνη AMOLED (6,39 ίντσες με ορισμό FHD +), αλλά βελτιώνει τη συχνότητα αναφοράς αφής. Με βαθμολογία 34,7 ms, το Black Shark 2 προσφέρει τη χαμηλότερη καθυστέρηση αφής στην αγορά. Μια διεξοδική δοκιμασία θα μας επιτρέψει λοιπόν να αποκαλύψουμε το μυστήριο της αυτονομίας.

Προς το παρόν, το Black Shark 2 Pro δεν έχει παρουσιαστεί στην Ευρώπη, αλλά η μάρκα υπόσχεται εμπορευματοποίηση “Σε άλλες αγορές” από την Κίνα. Το smartphone προσφέρεται στα 390 ευρώ στην έκδοση 8 GB / 128 GB και 450 ευρώ στην έκδοση 12 GB / 256 GB. Ως ένδειξη, το Black Shark 2 ήταν διαθέσιμο από 549 ευρώ κατά την κυκλοφορία του.