Το ASUS Zenfone 5 Max φτάνει στο Geekbench

ASUS Zenfone 5 Max Geekbench

Η ASUS παρουσίασε επίσημα τη νέα σειρά Zenfone 5 στο Mobile World Congress 2018, ωστόσο, ανάμεσα στα smartphones της σειράς που έλειπε Zenfone 5 Μέγ που με τα χρόνια πάντα συνόδευε τις συσκευές της μάρκας.

Οι εκδόσεις που ανακοινώθηκαν μέχρι στιγμής είναι Zenfone 5, Zenfone 5Z και Zenfone 5 Lite: το πρώτο είναι ένα μεσαίο εύρος που εστιάζει στην αναλογία ποιότητας – τιμής, το δεύτερο είναι η πραγματική κορυφή του φάσματος του 2018 και το τρίτο είναι το χαμηλό κόστος της σειράς.

Η εταιρεία αποφάσισε να μην αποκαλύψει αμέσως το Zenfone 5 Max, το smartphone που θα πρέπει να ξεχωρίζει ως ένα θεωρητικά οικονομική παραλλαγή και με μεγάλη αυτονομία.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες Geekbench έχει εντοπιστεί α αριθμός μοντέλου X00QD και τα χαρακτηριστικά δείχνουν ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το μοντέλο που λείπει για το οποίο σας έχουμε πει.

Στη συσκευή βρίσκουμε έναν επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 660 octa-core σε μέγιστη συχνότητα 2,2 GHz, πλαισιωμένη από 4 GB μνήμης RAM και της οποίας δεν προσδιορίζεται η ποσότητα της εσωτερικής μνήμης.

Η παρουσία του Τσιπ Qualcomm μας αφήνει σίγουρα αμηχανία, δεδομένου ότι κατά τη διάρκεια αυτών των ετών οι προηγούμενες γενιές του Zenfone Max μας έχουν συνηθίσει Επεξεργαστές MediaTek.

Το αποτέλεσμα που αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια της δοκιμής, στην πραγματικότητα, δεν είναι κακό και το βρίσκουμε 1518 πόντους στον μονό πυρήνα και 5386 πόντους στον πολυπύρηνο.

Αυτό είναι ένα σκορ πολύ κοντά σε αυτό που επιτεύχθηκε από Ζω X20 Plus και άλλα smartphone που διαθέτουν την ίδια πλατφόρμα υλικού, επομένως φαίνεται ότι το νέο ASUS Zenfone 5 Max θέλει να ανατρέψει τις συνήθειες των θαυμαστών και ξεπεράσει το μεσαίο εύρος απόδοσης.

Δεν ξέρουμε ακόμα τι τιμοκατάλογος το οποίο θα του ανατεθεί, ωστόσο είμαστε σίγουροι ότι αν ήταν σύμφωνο με εκείνα των προηγούμενων μοντέλων, το φετινό θα μπορούσε να γίνει δικαίωμα από το νόμο καλύτερη αγορά.

ΠΗΓΗ: Gizmochina;