Το Asus Rog Phone 2 είναι εξοπλισμένο με Snapdragon 855 Plus, είναι επίσημο

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 18 Ιουλίου 2019 στις 16 ώρες και 56 λεπτά

Το Asus Rog Phone 2 είναι το πρώτο smartphone που ανακοινώθηκε με το νέο Snapdragon 855 Plus SoC. Το σύστημα on-a-chip της Qualcomm υπόσχεται βελτιωμένη απόδοση, συμπεριλαμβανομένης μιας καλύτερης εμπειρίας παιχνιδιού. Το κινητό θα παρουσιαστεί στις 23 Ιουλίου 2019 και θα φέρει επίσης οθόνη 120 Hz AMOLED. Εν ολίγοις, ο Asus ετοιμάζει ένα τέρας για εμάς.

Στο περιθώριο της επίσημης κυκλοφορίας του Snapdragon 855 Plus, η Asus ανακοίνωσε ότι το smartphone gaming Rog Phone 2 θα είναι εξοπλισμένο με το νέο υψηλής ποιότητας SoC της Qualcomm. Αυτή είναι η πρώτη επωνυμία που ανακοίνωσε ότι μία από τις συσκευές της θα ήταν κατάλληλη. Ως υπενθύμιση, το Asus ROG Phone 2 θα παρουσιαστεί στις 23 Ιουλίου 2019, την ημερομηνία κατά την οποία ο κατασκευαστής θα μας στείλει το πλήρες τεχνικό δελτίο.

Asus Rog Phone 2: ένα Snapdragon 855 Plus για βελτίωση της απόδοσης των παιχνιδιών

Προς το παρόν, γνωρίζουμε μόνο με βεβαιότητα ότι το Asus Rog Phone 2 θα επωφεληθεί από μια οθόνη 120 Hz (έναντι 90Hz για τον προκάτοχό του), υποσχόμενη απαράμιλλη ρευστότητα σε ένα smartphone. Μπορούμε να περιμένουμε, όπως για το πρώτο μοντέλο, μεγάλες ποσότητες μνήμης RAM και αποθηκευτικού χώρου, εξαιρετική ποιότητα ήχου, καθώς και αξεσουάρ σχεδιασμένα για την εμπειρία του βιντεοπαιχνιδιού. Ελπίζουμε, ωστόσο, ότι θα κάνει καλύτερα όσον αφορά την αυτονομία.

Διαβάστε επίσης: Αναθεώρηση τηλεφώνου Asus ROG: το πραγματικό smartphone gaming, αυτός είναι ο ίδιος!

Η ενσωμάτωση ενός Snapdragon 855 Plus SoC είναι ενδιαφέρουσα επειδή υπόσχεται ταχύτερη απόδοση κατά 4,2% σε σύγκριση με αυτή του Snapdragon 855 χάρη στην CPU Kryo 485 overclocked έως 2,96 Ghz, έναντι 2 , 84 GHz προηγουμένως. Επιπλέον, η Adreno 640 GPU είναι έως και 15% καλύτερη σε αυτό το νέο σύστημα on-chip. Αρκεί να πούμε ότι κατά την κυκλοφορία του, το Asus Rog Phone 2 θα πρέπει να εκτοξεύσει τις βαθμολογίες στα διάφορα σημεία αναφοράς, εάν όλα είναι καλά βελτιστοποιημένα. Και ανυπομονούμε να δούμε τι θα φέρει αυτό το smartphone με την εμπειρία χρήστη.