Το Apple TV + τορπιλίστηκε στις Χρυσές Σφαίρες, κάτω από τα μάτια του Tim Cook

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 7 Ιανουαρίου 2020 στις 9 ώρες 47 λεπτά

Το Apple TV + βρισκόταν στο Golden Globes 2020 χάρη στη σειρά The Morning Show. Ενώ η Jennifer Aniston και ο Reese Witherspoon κέρδισαν και οι δύο τον καλύτερο ρόλο σε μια σειρά δράματος, η σειρά δεν ξεπέρασε την υποψηφιότητα – η Apple επικρίθηκε επίσης έντονα ζωντανά από τον οικοδεσπότη του κόμματος Ricky Gervais , όλα μπροστά από τον Tim Cook.

Συντελεστές: Twitter

Η Apple δεν έχει ξεφύγει από το καυστικό χιούμορ του οικοδεσπότη των 77ων Χρυσών Σφαιρών, του κωμικού Ricky Gervais. Η εταιρεία και η υπηρεσία Apple TV + φαίνεται να έχουν σχεδόν σχίσει την παρουσία τους στην εκδήλωση, χάρη στο διορισμό του Το πρωί. Δύο ηθοποιοί, η Jennifer Aniston και ο Reese Witherspoon τιμήθηκαν για τους ρόλους τους στη σειρά – αλλά η ίδια η σειρά δεν κέρδισε τίποτα.

Ιδιαίτερα, η Apple και ο Tim Cook, που ήταν παρόντες στην τελετή, κυκλοφόρησαν για αστεία που δεν ήταν πολύ τρυφερά από τον Ricky Gervais. Όλα φαινόταν να ξεκινούν καλά, όταν κυκλοφορεί ο κωμικός: “Η Apple μπαίνει στο τηλεοπτικό παιχνίδι με το The Morning Show, μια υπέροχη δραματική σειρά …” κάτω από το χειροκρότημα.

Οι κάμερες στη συνέχεια στρέφονται στον Tim Cook, στο κοινό, που φαίνεται να απολαμβάνει τη στιγμή… αλλά που τελικά θα αποδειχθεί πολύ σύντομος. Ο Ricky Gervais συνεχίζει με μια σειρά ενοχλητικών σχολίων: “Μια υπέροχη δραματική σειρά για την αξιοπρέπεια και το σωστό … από μια εταιρεία που διοργανώνει sweatshops στην Κίνα”, αντιμετωπίστε τον κωμικό.

Στη συνέχεια, για να απευθυνθείτε στους ηθοποιούς και τις ηθοποιούς στο κοινό: “Έλα … λέτε ότι έχετε ανοίξει τα μάτια σας, αλλά κοιτάξτε για ποιον εργάζεστε … είναι καταπληκτικό! Apple, Amazon, Disney… Εάν το Ισλαμικό Κράτος ξεκίνησε μια υπηρεσία ροής, θα καλέσετε τον πράκτορά σας, έτσι; ”

Και προσθέστε: “Εάν κερδίσετε ένα βραβείο απόψε, μην το χρησιμοποιήσετε ως πλατφόρμα για πολιτική ομιλία, δεν είστε σε θέση να ενημερώσετε το κοινό σας για οτιδήποτε.” Δεν ξέρετε τίποτα για τον πραγματικό κόσμο … οι περισσότεροι από εσάς ξοδέψατε λιγότερο χρόνο στο σχολείο από τη Γκρέτα Τύνμπεργκ ».

“Εάν κερδίσετε, ελάτε να πάρετε τη μικρή ανταμοιβή σας, ευχαριστώ τον πράκτορά σας και τον θεό σας, τότε βγείτε από εδώ”, λέει σε ένα μισό ξεκαρδιστικό μισό-αμήχανο ακροατήριο. Μόλις η φωτιά άρχισε να βγαίνει από το στόμα του Ricky Gervais, ο παραγωγός της τελετής δεν θεώρησε σκόπιμο να ξανακάνει ένα πλάνο του Tim Cook. Αναρωτιέται κανείς γιατί.

Διαβάστε επίσης: Το Apple TV + είναι διαθέσιμο – τιμή, κατάλογος και πώς να αποκτήσετε δωρεάν συνδρομή 1 έτους

Σημειώνουμε ότι οι κριτές αυτής της έκδοσης δεν είχαν τίποτα εκ των προτέρων ενάντια στη ροή γενικά, δεδομένου ότι αρκετό περιεχόμενο του Netflix, ειδικότερα Ιστορία γάμου από τον Noah Baumbach και Ο Ιρλανδός από τον Martin Scorsese αναγνωρίστηκε από τις Χρυσές Σφαίρες. Υπήρξε επιπλέον φέτος το βαρύ με ένα Quantin Tarantino, Κάποτε … στο Χόλιγουντ διορίζονται σε πέντε κατηγορίες.