Το Apple TV + θα προσφέρει μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο, όπως το Netflix

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Apple TV + θα προσφέρει μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο παρόμοια με το Netflix, ανακοινώνει η Apple. Μόλις περάσει αυτή η δωρεάν περίοδος, το περιεχόμενο που προσφέρεται στην πλατφόρμα θα είναι προφανώς χρεωμένο. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες φήμες, η Apple δεν θα προσφέρει τις σειρές και τις ταινίες στον κατάλογο δωρεάν σε χρήστες iPhone, iPad, Mac ή Apple TV. Καταγράφουμε τις τελευταίες διαθέσιμες πληροφορίες.

Ο Lucas Maestri, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, εκμεταλλεύτηκε την παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων του δεύτερου τριμήνου της Apple για τη διάδοση νέων πληροφοριών σχετικά με το επιχειρηματικό μοντέλο της Apple TV +, της υπηρεσίας VOD του ομίλου.

Το Apple TV + θα χρεωθεί και θα προσφέρει μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο, όπως το Apple Arcade και το Apple Music

Σύμφωνα με τα σχόλια που ανέφερε ο Nei Cybart, εξειδικευμένος blogger, το Apple TV + θα είναι πράγματι μια υπηρεσία επί πληρωμή όπως η Apple Music, το Netflix ή το Spotify. Ο Lucas Maestri διαβεβαιώνει ακόμη και ότι η υπηρεσία θα επιτρέψει στην Apple να αυξήσει τον κύκλο εργασιών που δημιουργείται από τις υπηρεσίες της μάρκας, όπως η Apple Music.

Διαβάστε επίσης: Apple TV + – σε αντίθεση με το Netflix, η Apple στοχεύει στην ποιότητα της σειράς και όχι στην ποσότητα

Η Apple επομένως δεν θα προσφέρει καμία δωρεάν πρόσβαση στους χρήστες των συσκευών τους, που δεν αποτελεί έκπληξη. Επιπλέον, δεν είναι αδύνατο ορισμένες από τις πρωτότυπες δημιουργίες που ανακοίνωσε η Apple να διατίθενται δωρεάν. Δεν γνωρίζουμε περισσότερα αυτήν τη στιγμή.

Τέλος πάντων, η Apple θα προσφέρει στους ενδιαφερόμενους χρήστες μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο. Αυτό ισχύει επίσης για το Apple Arcade, μια συνδρομή που παρέχει πρόσβαση σε έναν κατάλογο με περισσότερα από 100 βιντεοπαιχνίδια. Μπορούμε να υπολογίζουμε σε μια δωρεάν περίοδο ενός μήνα (ή περισσότερο) με τον τρόπο του Netflix. Επιπλέον, η Apple δεν ανέφερε την τιμή της συνδρομής στο Apple TV + ή την ημερομηνία κυκλοφορίας της. Θα καταφέρει να κερδίσει ο γίγαντας του υπολογιστή εναντίον των Netflix και Disney +;