Το Android P προετοιμάζεται για την άφιξη του Notch έτσι …

Κυκλοφόρησε το Android P beta 4. Η τελική έκδοση είναι πιο κοντά

Είναι πλέον σαφές ότι το Εγκοπή, ή η εγκοπή, είναι το μέλλον των smartphone. Τώρα οι κατασκευαστές κάνουν τον αγώνα για να είναι σε θέση να εξοπλίσουν τις νέες συσκευές οθόνης αυτού του τύπου επειδή θεωρούνται η ιδανική λύση για την αύξηση του μεγέθους του πίνακα μειώνοντας τα πλαίσια.

Το smartphone που εισήγαγε αυτό το σύστημα ήταν iPhone X και από εκεί άρχισαν να ακολουθούν όλοι. Τώρα ακόμη και η Google ήθελε να προετοιμαστεί για την άφιξη νέων smartphone που είναι εξοπλισμένα με Notch, τόσο πολύ Android P DP 2 έχει αλλάξει την εμφάνιση εικονιδίων ειδοποίησης για να ταιριάζει σε αυτές τις νέες οθόνες.

Το Android P Developer Preview 2 προετοιμάζεται για το Notch

ειδοποιήσεις
ειδοποιήσεις

Όπως μπορείτε να δείτε καθαρά από αυτήν την εικόνα, το λειτουργικό σύστημα εμφανίζει μόνο 4 ειδοποιήσεις στο πάνω μέρος της οθόνης. Υπάρχουν τελείες δίπλα στην τελευταία ειδοποίηση. Ο αριθμός των κουκκίδων δείχνει πόσες ειδοποιήσεις είναι διαθέσιμες.

Δεν εμφανίζονται άλλα εικονίδια απλώς για να αποφευχθεί η αλληλεπικάλυψή τους με το Notch. Ένα καθαρό σύστημα που εισάγεται για εισερχόμενα smartphone.

Αυτό θα μπορούσε επίσης να μας οδηγήσει να σκεφτούμε ότι το επόμενο Google Pixel 3 θα μπορούσε πραγματικά να είναι εξοπλισμένο με Notch. Θα δούμε αν αυτά τα νέα θα διατηρηθούν στην τελική έκδοση του Android P.

Πηγή | AndroidHeadlines