Το Android Oreo beta έρχεται τελικά στο Nokia 3

Nokia 3, το νέο μοντέλο που αναμένεται μέχρι το τέλος του έτους

Μετά από τις πρώτες φήμες που διέρρευσαν τον περασμένο μήνα απευθείας από ορισμένους εκπροσώπους της φινλανδικής εταιρείας, τελικά Nokia 3 ετοιμάζεται να λάβει την έκδοση beta του Android 8.0 Oreo.

Τα πρώτα νέα σχετικά με αυτό σημαντική ενημέρωση χρονολογούνται ακόμη και τον Σεπτέμβριο, αλλά για να λάβουν τοτελευταία έκδοση Android Ήταν πρώτα απ ‘όλα συσκευές ανώτερης τεχνολογίας.

Ευτυχώς τώρα είναι Juho Sarvikas (@sarvikas) – Διευθύνων Σύμβουλος Προϊόντων της HMD Global – για επιβεβαίωση μέσω α Δημοσίευση Twitter τα χαρούμενα νέα με πρωταγωνιστή το μικρό Nokia 3.

Για να εγγραφείτε στο πρόγραμμα beta απλώς μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο Beta Labs στη συσκευή σας, συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας και εισαγάγετε το Κωδικός IMEI το Nokia 3.

Μόλις εγκριθεί το αίτημά σας, θα λάβετε το στο smartphone σας ενημέρωση ενημέρωσης σε Android 8.0 Oreo. Αυτό διαδικασία επικύρωσης διαρκεί περίπου 10/15 λεπτά, αλλά η εταιρεία το προειδοποιεί μπορεί να χρειαστούν ακόμη και μερικές ώρες.

Πολλοί χρήστες έχουν ήδη αρχίσει να λαμβάνουν το Ειδοποίηση OTA ακριβώς αυτές τις ώρες και μας λένε ότι η σημαντική ενημέρωση έχει βάρος περίπου 1,6 GB και φέρτε το υποστήριξη για το Picture-in-Picture, αυτόματη συμπλήρωση, η ενημέρωση κώδικα ασφαλείας του Android ενημερώθηκε τον Φεβρουάριο και πολλές άλλες νέες δυνατότητες.

ΠΗΓΗ: AndroidPolice;