Το Android 9 Pie διατίθεται στην τηλεόραση Nvidia Shield, εδώ είναι ο κατάλογος Disney +, αποκαλύπτεται το Huawei Mate 30 Pro, η ανακεφαλαίωση

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 29 Αυγούστου 2019 στις 9 ώρες και 40 λεπτά

Το Nvidia Shield TV λαμβάνει την ενημέρωση Android 9 Pie, η Disney + σηκώνει το πέπλο στον κατάλογο των ταινιών, των σειρών και των ντοκιμαντέρ, το Huawei Mate 30 Pro θα διαθέτει έναν τετραπλό αισθητήρα φωτογραφιών που αποτελείται από δύο αισθητήρες 40 MP και μια μονάδα ToF … Καταγράφουμε τα τρέχοντα γεγονότα.

Πολύ απασχολημένος απολαμβάνοντας τον ήλιο, βόλτα στην πισίνα ή ανακαλύπτοντας τα τελευταία νέα από τον κατάλογο Netflix, δεν θα μπορούσατε να παρακολουθήσετε τα νέα μεταξύ της εταιρείας μας. Μην πανικοβληθείτε αγαπητοί αναγνώστες, θα σας πούμε τι χάσατε.

Nvidia Shield TV: Διατίθεται ενημέρωση Android 9 Pie

Ξεκίνησε η έναρξη της ενημέρωσης λογισμικού 8.0 σε Android 9 Pie για Nvidia Shield TV. Στο μενού της ενημέρωσης, αλλαγή διεπαφής και διάφορες βελτιώσεις. Από την πλευρά VOD, η εφαρμογή Netflix θα σας επιτρέψει να απολαύσετε ήχο Dolby Digital Plus 5.1 έως 640 kbps. Από την πλευρά του, το Amazon Prime Video είναι πλέον συμβατό με 4K. Δείτε την πλήρη λίστα με τα νέα στον παρακάτω σύνδεσμο.

Ανάγνωση: Nvidia Shield TV – τι νέο υπάρχει στην ενημέρωση Android 9 Pie

Disney +: εδώ είναι η λίστα των ταινιών, των σειρών και των ντοκιμαντέρ που διατίθενται κατά την κυκλοφορία

Η Disney μόλις αποκάλυψε τη λίστα των ταινιών, των σειρών και των ντοκιμαντέρ Disney + που διατίθενται κατά την έναρξη της πλατφόρμας. Οι συνδρομητές θα μπορούν να απολαύσουν 400 ταινίες, συμπεριλαμβανομένων 100 πρόσφατων μεγάλων ταινιών και 7.500 επεισοδίων σειρών. Συγκεκριμένα, θα βρείτε κλασικά σχέδια της Disney, ταινίες από το Star Wars saga και τις παραγωγές της Marvel.

Διαβάστε: Disney + – η λίστα των σειρών, ταινιών και ντοκιμαντέρ στον κατάλογο

Huawei Mate 30 Pro: αποκαλύπτεται το τεχνικό φύλλο του τετραπλού αισθητήρα φωτογραφιών

Ένας leaker έχει δημοσιεύσει νέες πληροφορίες σχετικά με τον τετραπλό αισθητήρα φωτογραφιών που θα εξοπλίσει το Mate 30 Pro. Σύμφωνα με τον ίδιο, η κάμερα του Mate 30 Pro θα αποτελείται από μια μονάδα 40 MP f / 1.6 ή f / 1.4, μια μονάδα 40 MP f / 1.7 και έναν 3ο αισθητήρα 8MP. telefoto με ζουμ X5. Για το Ice Universe, διάσημο διαρροή, θα υπάρχει επίσης ένας αισθητήρας ToF (Time-of-Flight) με σκοπό τη μέτρηση της απόστασης και του βάθους του πεδίου.

Διαβάστε: Huawei Mate 30 Pro – 2 x 40 MP, 8MP και αισθητήρας ToF;