Το Android 8.0 Oreo για Huawei Mate 9 εμφανίζεται σε μερικές νέες εικόνες

Οτι Huawei δοκιμάζει ενεργά το νέο Android Oreo 8.0 Δεν είναι σχεδόν μυστήριο, καθώς η τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος για κινητά της Google έχει εμφανιστεί επανειλημμένα μέσα Huawei Mate 9, τώρα ένα κορυφαίο πρώην phablet που υποψιάζεται ότι αντικαταστάθηκε από το μοντέλο νέας γενιάς στις 16 Οκτωβρίου. Σαν να μην ήταν αρκετό, εμφανίστηκαν περαιτέρω επιβεβαιώσεις στο Διαδίκτυο που, συνολικά, φαίνεται τουλάχιστον να πιστοποιούν το προχωρημένο στάδιο των προκαταρκτικών και προπαρασκευαστικών εργασιών.

[trovaprezzi prodotto=’Huawei Mate 9′]

Huawei Mate 9 στην πραγματικότητα θα είναι η πρώτη (σε συναυλία ίσως με Huawei P10 και P10 Plus) για να λάβετε τοενημέρωση στο Android Oreo 8.0, δομημένο σύμφωνα με τα πρότυπα της ιδιοκτησιακής διεπαφής EMUI 6. Μερικά άτομα που δραστηριοποιούνται στην κοινότητα XDA κατάφεραν να πάρουν τα χέρια τους σε ένα firmware beta (ενημερώθηκε με τις ενημερώσεις Android του Σεπτεμβρίου) και, κατά συνέπεια, να κάνουν μερικά στιγμιότυπα οθόνης του νέο EMUI στο Mate 9. Οι εικόνες εμφανίζονται στο κάτω μέρος του άρθρου και μεταξύ των νέων δυνατοτήτων που προστέθηκαν στο εκτιμημένο Android phablet της Huawei, μια επιλογή που θα επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξτε την ανάλυση οθόνης (720p ή 1080p): σε περίπτωση μείωσης της αξίας, θα είναι επομένως δυνατό να κερδίσετε λίγο περισσότερα από την άποψη της αυτονομίας, ενώ πληρώνετε, ωστόσο, ως τιμή, μια ανάλυση που δεν είναι σωστά συμβατή με έναν μεγάλο πίνακα και σε Full HD.

Huawei τότε φαίνεται να έχει προσθέσει ένα κουμπί επάνω Huawei Mate 9 μπορεί να τοποθετηθεί δίπλα στη γραμμή πλοήγησης: τη λειτουργία θα κάνει τη γραμμή πλοήγησης αόρατη (εκεί>, όπως ορίζουν οι εικόνες), οι οποίες ωστόσο μπορούν να ανακληθούν και να εμφανιστούν μέσω μιας ειδικής χειρονομίας μεταξύ εκείνων που υπάρχουν από προεπιλογή. Μια άλλη σημαντική καινοτομία αφορά το λειτουργία εικόνας-σε-εικόνα, χαρακτηριστικό χαρακτηριστικό του Android Oreo 8.0 και ως εκ τούτου μεταφράζεται στους πρόποδες του EMUI 6, σε συνεννόηση με το i βελτιώσεις στις ειδοποιήσεις και τη διαχείρισή τους. Τέλος, ένα θα είναι διαθέσιμο νέα αποβάθρα πλοήγησης για όλους εκείνους που δεν τους αρέσει να χρησιμοποιούν αυτό που υπάρχει εγγενώς στο Android: είναι βασικά ένα πλωτό πλωτό κουμπί, η οποία εάν ενεργοποιηθεί θα αντικαταστήσει την παραδοσιακή γραμμή πλοήγησης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με χειρονομία για την εκτέλεση κάποιων κλασικών λειτουργιών: επιστροφή, επιστροφή στο σπίτι και μετάβαση από τη μία εφαρμογή στην άλλη.

Με λίγα λόγια, λίγες αλλαγές αλλά πολλές τυπικές εφαρμογές του Android Oreo, έτοιμες να σφραγίσουν περαιτέρω Huawei Mate 9 και όλα τα smartphone Huawei που υποπτεύονται ότι έλαβαν τη σημαντική ενημέρωση συστήματος.