Το Android 10 σάς επιτρέπει να εγγράψετε την οθόνη και τον ήχο των εφαρμογών σε ένα μόνο βίντεο

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Android 10 σας επιτρέπει τώρα να εγγράψετε την οθόνη του smartphone και τον ήχο των ανοιχτών εφαρμογών σε ένα μόνο βίντεο. Χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή τρίτου μέρους, είναι πλέον δυνατή η εγγραφή του ήχου που μεταδίδεται από το smartphone σας κατά τη λήψη βίντεο από την οθόνη.

Είναι τώρα δυνατόηχογραφήστε τον ήχο που παίζεται από το smartphone Android, παρατήρησε έναν χρήστη στο Reddit. Με το Google Pixel 3 του να τρέχει Android 10 και την εφαρμογή Screen Recorder τρίτου μέρους, κατάφερε να καταγράψει τον ήχο που προέρχεται από τις εφαρμογές του και την εικόνα που εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού του με την ίδια ακολουθία βίντεο.

Διαβάστε επίσης: Πώς να ενεργοποιήσετε το Android 10 Dark Theme

Android 10: πώς να εγγράψετε τον ήχο που παίζεται από το smartphone σας

Πριν από την ενημέρωση στο Android 10, η εφαρμογή Screen Recorder σάς επέτρεπε μόνο να εγγράψετε ήχους που λαμβάνονται από το μικρόφωνο ενός smartphone. Η επικάλυψη που αναπτύχθηκε από κατασκευαστές όπως η Xiaomi, η Samsung ή η Huawei επέτρεψε ήδη την εγγραφή του ήχου που μεταδίδεται από εφαρμογές, ενώ πραγματοποιεί λήψη βίντεο της οθόνης.

Τώρα, αυτή η επιλογή επιτρέπεται εγγενώς από το Android. Αυτή η νέα δυνατότητα μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για τη δημιουργία βίντεο παιχνιδιών. Εάν έχετε ένα smartphone εξοπλισμένο με την τελική έκδοση του Android 10, επομένως ένα Google Pixel και θέλετε να εγγράψετε όλο το περιεχόμενο, ήχο ως βίντεο, του smartphone σας, απλώς πρέπει να ακολουθήσετε τον ελιγμό παρακάτω :

  • Πραγματοποιήστε λήψη της εφαρμογής Recorder οθόνης από το Google Play Store
  • Ανοίξτε την εφαρμογή
  • Μεταβείτε στις ρυθμίσεις της οθόνης εγγραφής
  • Στην ενότητα πηγή ήχου, επιλέξτε Είναι εσωτερικό αντί για μικρόφωνο

Ορισμένοι χρήστες του Διαδικτύου έχουν αναφέρει σφάλματα ή καθυστερήσεις με την ηχογράφηση. Άλλες εφαρμογές του ίδιου είδους είναι πιθανώς συμβατές με αυτήν τη νέα λειτουργικότητα. Σας προσκαλούμε να δοκιμάσετε μόνοι σας την εμπειρία. Ως υπενθύμιση, η Google έχει αναπτύξει το Android 10 στα Pixels. Η ενημέρωση θα είναι διαθέσιμη τους επόμενους μήνες σε smartphone από άλλες μάρκες.