Το Android 10 θα είναι διαθέσιμο στα Google Pixels στις 3 Σεπτεμβρίου 2019

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 3 Σεπτεμβρίου 2019 στις 19 ώρες 12 λεπτά

Το Android 10 θα κυκλοφορήσει επίσημα στη σταθερή του έκδοση στις 3 Σεπτεμβρίου 2019, με άμεση διαθεσιμότητα για όλα τα μοντέλα smartphone Pixel. Ως υπενθύμιση, η Google αποφάσισε να αφαιρέσει τα ονόματα των επιδορπίων από αυτήν την ενημέρωση, καθώς και τον γραφικό χάρτη του Android.

Πρόσφατα, μάθαμε μέσω υπαλλήλων εξυπηρέτησης πελατών ότι η Google σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το Android 10 για τις 3 Σεπτεμβρίου 2019. Μια ημερομηνία που δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, αλλά έρχεται μια άλλη ένδειξη για την ενίσχυση του αξιοπιστία αυτών των πληροφοριών. Ο Καναδός χειριστής Rogers ανακοίνωσε πράγματι ότι η ενημέρωση στην επόμενη μεγάλη έκδοση του Android θα αναπτυχθεί στις 3 Σεπτεμβρίου 2019 σε όλα τα μοντέλα smartphone Pixel, αναφέρει το Mobile Syrup. Από τότε έχει αφαιρέσει την αναφορά του Android 10 από τον ιστότοπό του, αλλά η ζημιά έχει γίνει.

Android: επιβεβαιώθηκε η κυκλοφορία για τις 3 Σεπτεμβρίου 2019

Μικρή περιέργεια, ο Rogers χρησιμοποίησε τον όρο “Q OS” για να αναφερθεί στη νέα έκδοση του Android. Ο χειριστής προφανώς δεν είναι ενημερωμένος, δεδομένου ότι γνωρίζουμε ήδη το επίσημο όνομα της ενημέρωσης: είναι το Android 10, η Google έκανε την επιλογή της απλότητας διατηρώντας μόνο τον αριθμό και τελειώνοντας τα γράμματα του αλφαβήτου και των επιδορπίων. Ένας τρόπος να ακούγεται πιο σοβαρός και να αφαιρούνται αναφορές που δεν είναι απαραίτητα κατανοητές σε όλες τις γλώσσες.

Διαβάστε επίσης: Android 10: η λίστα των συμβατών smartphone

Μπορούμε λοιπόν να είμαστε σίγουροι ότι αύριο Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019, σίγουρα το απόγευμα, οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν λήψη και εγκατάσταση μιας τελικής και σταθερής έκδοσης του Android 10 στα Google Pixel, Pixel, Pixel 3, Pixel 3a και τις παραλλαγές XL. Το OnePlus θα πρέπει να αναπτύξει την ενημέρωση στο Android 10 πολύ γρήγορα στη συνέχεια στα smartphone του που αποτελούν μέρος του προγράμματος beta, συγκεκριμένα τα OnePlus 6, 6T, 7 και 7 Pro.

Πηγή: MobileSyrup