Το Android 10 είναι συμβατό με το Nintendo Switch Controller Pro

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετά την υποστήριξη του Dualshock 4 του PS4 και του Xbox One pad, είναι πλέον δυνατή η αναπαραγωγή σε smartphone με Android 10 με το Controller Pro του Nintendo Switch.

Τα παιχνίδια για κινητά είναι μοντέρνα και προσελκύουν όλο και περισσότερους παίκτες σε όλο τον κόσμο, όπως αποδεικνύεται από την επιτυχία πολλών τίτλων, όπως το Fortnite ή το PUBG Mobile. Το Android δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να συνδέουν μεγάλο αριθμό ελεγκτών με τα smartphone ή τα tablet τους.

Μετά την υποστήριξη του Dualshock 4 του PS4 και του Xbox One pad, Η Google ανακοινώνει αυτήν την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου την πλήρη συμβατότητα με το Android του Controller Pro του Nintendo Switch. Πριν από αυτήν την ενημέρωση, ήταν ήδη δυνατή η χρήση του Controller Pro με το λειτουργικό σύστημα της Google, εκτός από το ότι δεν αναγνωρίστηκαν όλα τα κουμπιά στον ελεγκτή. Αυτό συμβαίνει τώρα.

Για να διαβάσετε επίσης : Nintendo Switch – Πώς να παίξετε παιχνίδια Android με τον ελεγκτή Joy-Con

Πώς να συνδέσω το Controller Pro με τη συσκευή μου Android 10;

Ακολουθεί η διαδικασία σύνδεσης του Controller Pro με τη συσκευή σας με Android 10:

  1. Πρώτον, αποσυγχρονίστε τον ελεγκτή της κονσόλας Nintendo Switch
  2. Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί τοποθέτησης δίπλα στη θύρα φόρτισης του Controller Pro
  3. Πάρτε το smartphone ή το tablet σας και ενεργοποιήστε τη σύνδεση Bluetooth. Το Controller Pro θα πρέπει λογικά να εμφανίζεται στις διαθέσιμες συσκευές.

Σημειώστε ότι δεν είναι δυνατή η σύνδεση ενσύρματου ελεγκτή Pro. Το Android 10 αναγνωρίζει καλά τον ελεγκτή, αλλά όχι τα κουμπιά.