Το Android είναι πιο ασφαλές από το iOS, η Altice παραδίδει στο Orange, η Sony παρουσιάζει το Xperia 5, ανακεφαλαίωση

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Android είναι πλέον πιο δύσκολο να παραβιαστεί από το iOS, η Altice παραδίδει και προσφέρει στο Orange να μεταδώσει τα κανάλια BFM και RMC δωρεάν, η Sony παρουσιάζει το Xperia 5 στο IFA 2019… Παραθέτουμε τα χθεσινά νέα.

Πολύ απασχολημένος με την προετοιμασία για την επιστροφή σας στο σχολείο ή την εργασία ή για να ανακαλύψετε τις καινοτομίες του καταλόγου Netflix, δεν έχετε βρει τον χρόνο να παρακολουθήσετε τις ειδήσεις μαζί μας. Μην πανικοβληθείτε αγαπητοί αναγνώστες, θα σας πούμε τα πάντα.

Android εναντίον iOS: Τα iPhone είναι πλέον πολύ πιο εύκολο να κάνουν hack

Ένα smartphone Android είναι πλέον πιο δύσκολο να χαράξει από ένα iPhone, διαβεβαιώνει τη Zerodium, μια εταιρεία που ειδικεύεται στην αγορά και πώληση επιθέσεων με υπολογιστή. “Για πρώτη φορά, θα πληρώσουμε περισσότερα για το Android από το iOS” υπογραμμίζει την εταιρεία. Ο Chouakri Bekrar, Διευθύνων Σύμβουλος της Zerodium, διαβεβαιώνει ότι πολλοί χάκερ έχουν πλέον τη δυνατότητα να χαράξουν ένα iPhone, ειδικά εξερευνώντας κενά στο iMessage και το Safari. Παράλληλα, “Η ασφάλεια του Android βελτιώνεται με κάθε νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος χάρη στις ομάδες ασφαλείας της Google και της Samsung” καθορίζει τον CEO.

Διαβάστε: Android έναντι iOS – τώρα είναι πιο εύκολο να κάνετε hack ένα iPhone

BFM TV, RMC: Η Altice προσφέρει στο Orange την εκπομπή των καναλιών δωρεάν στα Liveboxes.

Λίγες ώρες μετά το κλείσιμο της τηλεόρασης BFM, του RMC Découverte, του RMC Story και του BFM Business σε Liveboxes, η Altice έδωσε στον Orange. Πράγματι, ο Alain Weill, Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου, ζήτησε από την Orange να συνεχίσει τη μετάδοση των καναλιών της Altice δωρεάν. Η δωρεάν, η οποία αρνήθηκε σταθερά να πληρώσει για μετάδοση δωρεάν καναλιών DTT, θα πρέπει να λάβει την ίδια προσφορά. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι δύο τηλεπικοινωνίες θα πρέπει να κάνουν χωρίς σχετικές υπηρεσίες.

Διαβάστε: Η Altice θέλει η Orange να μεταδίδει δωρεάν κανάλια στα Liveboxes

Η Sony λανσάρει το Xperia 5: compact σχεδιασμό και την οθόνη 21: 9, στα 799 €

Το Xperia 5 ενισχύεται από την οθόνη OLED 6,1 ιντσών Full-HD + HDR σε μορφή CinemaWide 21: 9. Το smartphone χρησιμοποιεί τις ίδιες τεχνολογίες επεξεργασίας εικόνας με τις τηλεοράσεις της σειράς Sony Bravia. Το Xperia 5 διαφέρει από τον προκάτοχό του λόγω του εργονομικού και συμπαγούς σχεδιασμού του. Βρίσκουμε για άλλη μια φορά τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην άκρη και όχι στο πίσω μέρος. Το Xperia 5 θα είναι διαθέσιμο από τον Οκτώβριο του 2019 στην Ευρώπη. Οι προπαραγγελίες θα ανοίξουν την επόμενη εβδομάδα ξεκινώντας από 799 €.

Διαβάστε: όλα σχετικά με το Sony Xperia 5