Το Amazon Prime Video θα προσγειωθεί με το Netflix στα κανάλια Canal +

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Amazon Prime Video θα είναι σύντομα διαθέσιμο σε κουτιά Canal +. Όπως το Netflix, η Amazon βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον γαλλικό όμιλο για να ενσωματώσει την υπηρεσία SVOD σε μια προσφορά Canal +.

Σας έχουμε αναφέρει πριν από λίγες ημέρες ότι οι Canal + και Netflix διαπραγματεύονται για να φέρουν την υπηρεσία SVOD στα κουτιά του γαλλικού ομίλου, φαίνεται ότι η τελευταία συζητά επίσης με την Amazon για να προσφέρει την πλατφόρμα Prime Video στο μέλλον. Τα μέσα ενημέρωσης TBI αναφέρουν σε ένα άρθρο αφιερωμένο στη στρατηγική πολυμέσων του Amazon στην Ευρώπη “Ότι μια συμφωνία βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσης” μεταξύ των δύο οντοτήτων.

Το Amazon Prime Video και το Netflix προσγειώνονται στο πλαίσιο Canal +

Το Canal + φαίνεται να θέλει να γίνει προμηθευτής μέσω του οποίου μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε όλα. Μια ριζική αλλαγή στρατηγικής, καθώς για μεγάλο χρονικό διάστημα, η Canal παρουσίασε μόνο τα δικά της προϊόντα και περιεχόμενο. Χρειάστηκε πολύς χρόνος για την αποδοχή υπηρεσιών που ανταγωνίζονται άμεσα τις δικές της, όπως το OCS για σειρές ή το beIN Sports για αθλητισμό.

Διαβάστε επίσης: Netflix, Amazon Prime Video, Canal + Séries, OCS, Disney +, Apple TV +: σύγκριση ροής βίντεο

Σύμφωνα με τον Le Figaro, το Canal + θα λανσάρει μία ή περισσότερες προσφορές, συμπεριλαμβανομένου του Netflix εκτός από τα κανάλια του. Αυτό θα μπορούσε επίσης να συμβαίνει με το Amazon Prime Video, αλλά φαίνεται πιο περίπλοκο αφού το Prime Video υπάρχει μόνο στη συνδρομή Amazon Prime. Σε κάθε περίπτωση, αυτά θα ήταν πακέτα που σας επιτρέπουν να εγγραφείτε σε πολλά πακέτα ταυτόχρονα και να εξοικονομήσετε λίγα ευρώ το μήνα κατά τη διαδικασία, σαν το πακέτο RMC Sport + beIN Sports από το SFR. Είναι ένα σύστημα που θα πρέπει να είναι όλο και πιο δημοφιλές καθώς η αγορά γίνεται διαχωρισμένη με την άφιξη νέων παικτών (Disney +, Apple TV + κ.λπ.). Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Disney, για παράδειγμα, ανακοίνωσε ένα πακέτο που συγκεντρώνει τις Disney +, Hulu και ESPN +. Η πλατφόρμα Warner θα προσφέρει ένα πακέτο με τους Warner Bros., HBO και Cinemax. Ένα μοντέλο που πρέπει επίσης να βρεθεί όλο και περισσότερο στη Γαλλία.

Πηγή: TBI