Το Amazon Prime Video εγκαινιάζει συνδρομητικά τηλεοπτικά κανάλια: πώς να εγγραφείτε

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Amazon λανσάρει Prime Video Channels στη Γαλλία: τα συνδρομητικά τηλεοπτικά κανάλια προσγειώνονται στην πλατφόρμα ροής με προσφορές από 2 έως 10 € το μήνα. Κάθε φορά, δεν υπάρχει δέσμευση και μπορείτε να δοκιμάσετε κάθε κανάλι δωρεάν για 30 ημέρες.

Πίστωση: Phonandroid

Η Amazon καινοτομεί στην πλατφόρμα SVoD Prime Video: ο γίγαντας του σούπερ μάρκετ κυκλοφορεί κανάλια στη Γαλλία – συνδρομητικά τηλεοπτικά κανάλια (ή για να είμαστε πιο ακριβείς το premium περιεχόμενο αυτών των καναλιών) στα οποία μπορείτε να εγγραφείτε χωρίς δέσμευση μεταξύ 1,99 € και 9,99 € το μήνα.

Amazon Prime Video Channels: τι είναι αυτό;

Το Amazon προσφέρει premium περιεχόμενο από τηλεοπτικά κανάλια στην ενότητα Κανάλια. Με άλλα λόγια, δεν είναι ζήτημα παρακολούθησης αυτών των καναλιών ζωντανά, αλλά παρακολούθησης του περιεχομένου τους κατά παραγγελία, όταν θέλετε, σε ροή.

Κάθε κανάλι οδηγεί στην πραγματικότητα σε μια υποενότητα του Amazon Prime Video που δείχνει μόνο το δικό του περιεχόμενο. Στην πραγματικότητα, όλα συμβαίνουν σαν να προσφέρει η Amazon την υποδομή και την πλατφόρμα της σε τηλεοπτικά κανάλια, ώστε να μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την άνοδο της ροής και του Prime Video.

Prime Video: λίστα διαθέσιμων καναλιών και τιμών

Η πραγματική επιλογή δεν είναι ακόμη πολύ μεγάλη:

 • Automoto: 2,99 € / μήνα
 • Canal J + Tiji: 1,99 € / μήνα
 • Περιοχή εγκλήματος: 1,99 € / μήνα
 • GEO Television: 3,99 € / μήνα
 • GulliMAX: 2,99 € / μήνα
 • Χόπστερ: 4,99. € / μήνα
 • Mezzo + Mezzo HD: 3,50 € / μήνα
 • MGM: 3,99 € / μήνα
 • MUBI: 9,99 € / μήνα
 • Mon Science & Vie Junior: 2,99 € / μήνα
 • Μέγιστο TFOU: 3,99 € / μήνα
 • Η όλη ιστορία: 1,99 € / μήνα

Αλλά η Amazon μας διαβεβαιώνει ότι άλλα κανάλια θα προστεθούν αργότερα. Συγκεκριμένα, έχουν υπογραφεί συμβάσεις με τις ομάδες TF1, Lagardère και Mediawan, οι οποίες μαζί αντιπροσωπεύουν έναν μεγάλο κατάλογο καναλιών. Σε άλλα μέρη του κόσμου, τα Prime Video Channels έχουν έως και 300 κανάλια, οπότε αυτό είναι πιθανότατα η αρχή.

Για να ξεκινήσετε, πρέπει να έχετε μια συνδρομή Amazon Prime Video – η οποία περιλαμβάνεται στη συνδρομή Prime εάν κάνετε συχνά παραγγελία από την Amazon. Στη συνέχεια, για να εγγραφείτε σε ένα κανάλι, πρέπει απλώς να μεταβείτε στην ενότητα Κανάλια στον ιστότοπο Prime Video ή στην εφαρμογή του ίδιου ονόματος.

Όταν συναντήσετε ένα συνδρομητικό κανάλι ή ένα από τα περιεχόμενά του, θα έχετε πρόσβαση σε αυτό μόνο εάν αποφασίσετε να εγγραφείτε. Αυτή η συνδρομή είναι ωστόσο μη δεσμευτική και κάθε φορά που η Amazon προσφέρει μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών..

Το περιεχόμενο αυτών των καναλιών μπορεί να μεταδοθεί σε όλες τις συσκευές σας, είτε μέσω του προγράμματος περιήγησης σε υπολογιστή και Mac είτε στην εφαρμογή Prime Video σε Android, iOS και σε μεγάλο αριθμό έξυπνων τηλεοράσεων, dongles (Chromecast, Fire TV Stick) και άλλα αποκωδικοποιητές (Fire TV, Apple TV, Nvidia Shield TV κ.λπ.). Το Prime Video ήταν επίσης πρόσφατα διαθέσιμο σε κουτιά SFR και Canal +.

Διαβάστε επίσης: Το Amazon Prime Video θα μεταδώσει τον Roland-Garros αντί για το Eurosport

Έχετε δοκιμάσει την υπηρεσία; Ποια είναι τα σχόλιά σας; Μοιραστείτε τη γνώμη σας στα σχόλια.