Το Amazon Music είναι πλέον συμβατό με το Apple TV

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 12 Οκτωβρίου 2019 στις 23 ώρες 06 λεπτά

Καλά νέα για τους ιδιοκτήτες της Apple TV: μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση στη μουσική υπηρεσία της Amazon. Φαίνεται ότι η Apple και η Amazon, οι δύο τεχνολογικοί γίγαντες, πάνε όλο και καλύτερα.

Σαφώς, είμαστε μάρτυρες μιας πραγματικής επανάστασης στο μήλο. Η μάρκα μήλων, που δεν είναι ικανοποιημένη με την πώληση ελεγκτών Xbox One από χθες, καλωσορίζει τώρα τον ανταγωνιστή της Μουσική Amazon στο Apple TV 4K. Η ανακοίνωση προέρχεται από την Amazon. Μια δίκαιη επιστροφή των πραγμάτων, από τον περασμένο Μάρτιο, η Apple Music είχε προσγειωθεί στο Fire TV.

Ένα μήλο πιο ανοιχτό σε άλλους από ποτέ

Οι πελάτες λοιπόν έχουν τώρα τη δυνατότητα λήψης της εφαρμογής Amazon Music για το Apple TV στο App Store. Θα έχουν έτσι πρόσβαση στα αγαπημένα τους τραγούδια απευθείας από την υπηρεσία Apple. Φυσικά, το Amazon Music στο Apple TV επιτρέπει στους χρήστες να περιηγούνται και να αναζητούν μουσική, να έχουν πρόσβαση σε ολόκληρη τη βιβλιοθήκη τους και επίσης να βλέπουν τους στίχους του τραγουδιού που παίζεται. Οι ενδιαφερόμενες χώρες είναι η Γαλλία, οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Καναδάς, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία, η Βραζιλία, το Μεξικό, η Ισπανία, η Ιταλία, η Γερμανία, η Ιαπωνία και Ινδία.

Μια εταιρική σχέση που τώρα μαρτυρά καλές σχέσεις μεταξύ της Amazon και της Apple. Εκτός από την άφιξη της Apple Music στο Fire TV που αναφέρθηκε παραπάνω, οι χρήστες είχαν τον ελεύθερο χρόνο να παρακολουθούν το Amazon Prime Video στο Apple TV για αρκετά χρόνια (τέλη 2017). Η άφιξη της υπηρεσίας ροής Apple TV +, συμπεριλαμβανομένης της Fire TV, επιβεβαιώνει επίσης την αρκετά νέα επιθυμία της μάρκας Apple να ανοίξει το οικοσύστημά της. Μια αλλαγή στάσης εκ μέρους της Apple για να ανταποκριθεί σε κριτικούς που την κατηγορούν για αντιανταγωνιστική συμπεριφορά. Θυμηθείτε ότι η Spotify υπέβαλε καταγγελία εναντίον της εταιρείας τον περασμένο Μάρτιο, κατηγορώντας την για αθέμιτο ανταγωνισμό και συγκεκριμένα για πρακτικές κατά του ανταγωνισμού.