Το χειριστήριο Xbox One Elite Controller Series 1 θα είναι σύντομα συμβατό με smartphone Android;

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Xbox One Elite Controller Series 1 θα πρέπει σύντομα να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παιχνίδια σε smartphone ή tablet Android. Αυτή η συμβατότητα αναφέρεται σε μια ενημέρωση του Android Open Source Project. Τι πρέπει επίσης να ονειρευτείτε για μια υποστήριξη για το Xbox One Elite Controller Series 2 που θα έρθει, συμβατό με Bluetooth.

Ενώ οι κατασκευαστές ξεκινούν ολοένα και περισσότερα smartphone παιχνιδιών και το gaming για κινητά βρίσκεται σε άνοδο, δημιουργείται μια αγορά ελεγκτών για smartphone ή tablet. Ενσύρματο ή Bluetooth, σας επιτρέπουν να παίζετε πιο άνετα ορισμένους τίτλους των οποίων τα χειριστήρια δεν είναι απαραίτητα τα πιο πρακτικά με μια οθόνη αφής. Σκεφτόμαστε τη λήψη παιχνιδιών όπως το Fortnite ή το PUBG για παράδειγμα, ακόμα κι αν ένα πληκτρολόγιο και ένα ποντίκι θα πάνε πάντα καλύτερα.

Η αναπαραγωγή στο smartphone Android με τον ελεγκτή Xbox One Elite Controller Series 1 θα είναι σύντομα δυνατή

Καλά νέα για τους παίκτες, το Xbox One Elite Controller Series 1, το high-end pad της Microsoft, θα πρέπει σύντομα να είναι συμβατό με συσκευές Android. Όπως αναφέρθηκε από το Android Central, η υποστήριξη ελεγκτή, ένα από τα καλύτερα αυτήν τη στιγμή, αναφέρεται σε μια ενημέρωση του Android Open Source Project (AOSP). Επομένως, σύντομα θα μπορέσουμε να συνδέσουμε τον άνετο ελεγκτή στο smartphone μας.

Διαβάστε επίσης: xCloud: Οι παίκτες του Xbox One θα μπορούν να κάνουν ροή των παιχνιδιών τους στο smartphone Android τους

Η απογοήτευση είναι ότι αυτό το μοντέλο δεν είναι συμβατό με Bluetooth, οπότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα καλώδιο USB-C για να παίξετε. Από την άλλη πλευρά, το Xbox One Elite Controller Series 2, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 4 Νοεμβρίου 2019, υποστηρίζει Bluetooth και θα πρέπει επίσης να μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο Android στο μέλλον. Δεν είναι ακόμη γνωστό εάν άλλες σειρές ελεγκτών Xbox θα καταστούν συμβατές με το λειτουργικό σύστημα της Google για κινητά. Οι τελευταίες εκδόσεις του κλασικού ελεγκτή Xbox One υποστηρίζουν Bluetooth και είναι εξοπλισμένες με θύρα υποδοχής, γεγονός που τους καθιστά εξαιρετικούς υποψηφίους.

Πηγή: Android Central