Το φτηνό HomePod, θα μπορούσε να φτάσει έως το 2018

Το HomePod δεν πουλάει, η Apple μειώνει την παραγωγή

Το πρώτο μοντέλο της HomePod, προς το παρόν διαθέσιμο μόνο στην αγορά των ΗΠΑ, δεν φαίνεται να ικανοποιεί πλήρως τις προβλέψεις της Apple, κατά συνέπεια ο συνηθισμένος αναλυτής Ming-Chi Kuo της KGI Securities προωθεί τις απόψεις για το τι θα μπορούσε πραγματικά να είναι το μέλλον του έξυπνου ομιλητή της εταιρείας Cupertino.

Μόνο οι λίγες πωλήσεις, εν μέρει σχετίζονται με την πολύ υψηλή τιμή, εν μέρει με την κακή «νοημοσύνη» του Σίρι, θα ωθούσε την Apple να αναπτύξει ένα φθηνότερο HomePod, έτσι ώστε να ωθήσει πολλούς περισσότερους ανθρώπους να αγοράσουν, οι οποίοι, εάν επηρεαστούν, θα μπορούσαν επίσης να σκεφτούν την αναβάθμιση στο τρέχον πρότυπο πρότυπο.

Φθηνό HomePod για την εκκίνηση της Apple Music

Ένας από τους στόχους της εταιρείας, εκτός από φυσικά την πώληση της συσκευής, είναι η ανάπτυξη της Apple Music. Το HomePod περιορίζεται στην πραγματικότητα μόνο στην υπηρεσία ροής μουσικής της εταιρείας και ως εκ τούτου δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με υπηρεσίες τρίτων όπως Spotify ή Μουσική Google Play. Με την παραγωγή αυτού του φερόμενου οικονομικού μοντέλου, πολλοί χρήστες θα μπορούσαν να σκεφτούν επίσης να δοκιμάσουν την υπηρεσία και να δημιουργήσουν το τέλειο ταίριασμα μήλο θέλω να εισαγάγω σε κάθε σπίτι.

Προφανώς, ο άμεσος ανταγωνιστής θα ήταν το Google Home Mini, ακόμη και αν η τιμή με την οποία πωλείται το τελευταίο θα μπορούσε να είναι ακόμη χαμηλότερη από την εταιρεία Cupertino που θα αποφασίσει να υιοθετήσει. Ωστόσο, αυτές είναι προβλέψεις που έκανε ο Kuo, και ως εκ τούτου δεν είναι κάτι σίγουρο. Ωστόσο, πολλές από τις λέξεις του αναλυτή αποδείχθηκαν αληθινές μακροπρόθεσμα. Θα δούμε πώς θα συμπεριφέρεται η Apple και πάνω απ ‘όλα αν αποφασίσει να φέρει τη συσκευή και εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών.

ΠΗΓΗ: Φήμες για Mac