Το πακέτο Cdiscount Mobile 60 GB είναι 5,99 € ανά μήνα για 6 μήνες

Phonandroid : actu Android et High-tech

Έχετε έως τις 17 Νοεμβρίου 2019 για να εγγραφείτε στο μη δεσμευτικό πρόγραμμα Cdiscount Mobile 60 GB με 5,99 € ανά μήνα για 6 μήνες. Ένα καλό ενδιαφέρον σχέδιο για όσους αναζητούν ένα διαφημιστικό πρόγραμμα για κινητά κατά τη διάρκεια αυτής της χειμερινής περιόδου!

Εάν χάσατε την προηγούμενη προσφορά, όπου η Cdiscount προσέφερε πακέτο κινητής τηλεφωνίας 30 GB με 2,99 € ανά μήνα, ο ιστότοπος εμπόρων σάς επιτρέπει να το αντισταθμίσετε προσφέροντας ένα πακέτο με δύο φορές το Διαδίκτυο σε διαφορετική αλλά πολύ προσιτή τιμή.

Έτσι, μέχρι τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2019, το Cdiscount Mobile επιτρέπει στους νέους πελάτες του να εγγραφούν στο 60 GB μη δεσμευτικό πρόγραμμα 5,99 € ανά μήνα για 6 μήνες. Στο τέλος της αναφερόμενης περιόδου, η τιμή του πακέτου αυξάνεται σε 16,99 € ανά μήνα. Η προσφορά δεν είναι δεσμευτική, επομένως είστε ελεύθεροι να επισκεφτείτε έναν άλλο φορέα.

Το πακέτο περιλαμβάνει απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS στην ηπειρωτική Γαλλία και φάκελο δεδομένων κινητής τηλεφωνίας 60 GB σε 4G. Σας υποστηρίζει επίσης εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των υπερπόντιων διαμερισμάτων, καθώς επωφελείστε από κλήσεις, SMS, MMS όπως στη Metropolitan France και έναν ειδικό φάκελο Ιστού 3 GB σε 3G +. Οι προορισμοί περιλαμβάνουν τις 27 χώρες της ΕΕ (+ Ισλανδία, Λιχτενστάιν και Νορβηγία) καθώς και 8 προορισμούς στο εξωτερικό. Τέλος, η κάρτα SIM χρεώνεται μία φορά για 10 € κατά την παραγγελία.

Για να ανακαλύψετε: Ο συγκριτής μας για κινητά σχέδια χωρίς υποχρέωση