Το “μη αποδεκτό” πακέτο Cdiscount Mobile 50 GB είναι 4,99 € ανά μήνα για 6 μήνες

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 13 Δεκεμβρίου 2019 στις 16 ώρες και 44 λεπτά

Λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα, το Cdiscount προσφέρει μια «μη αποδεκτή» προσφορά για κινητά. Το πακέτο Cdiscount Mobile 50 GB είναι 4,99 € ανά μήνα για 6 μήνες (τότε 15,99 € ανά μήνα). Μια ευκαιρία που πρέπει να αξιοποιηθεί για άτομα που αναζητούν ένα φτηνό πρόγραμμα για κινητά για σύντομο χρονικό διάστημα, συμπεριλαμβανομένου ενός άνετου φακέλου Διαδικτύου.

Ενώ το πρόγραμμα Cdiscount Mobile 30 GB στα 2,99 € το μήνα για 6 μήνες που έληξε χθες, το Cdiscount ξεκινά μια νέα προσφορά σχετικά με το Πακέτο 50 G0 στα 4,99 € το μήνα για 6 μήνες. Χωρίς δέσμευση, η τιμή του τελευταίου αυξάνεται αυτόματα σε 15,99 € ανά μήνα στο τέλος της περιόδου προσφοράς. Η κάρτα SIM χρεώνεται 10 € μία φορά κατά την παραγγελία και η προσφορά λήγει την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 στις 11:59 μ.μ.

Το πακέτο περιλαμβάνει απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS στην ηπειρωτική Γαλλία και φάκελος δεδομένων κινητής τηλεφωνίας 50 GB σε 4G. Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από το πακέτο σας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στα υπερπόντια διαμερίσματα, καθώς επωφελείστε από κλήσεις, SMS, MMS όπως στην ηπειρωτική Γαλλία και έναν φάκελο Ιστού 3 GB σε 4G. Οι προορισμοί περιλαμβάνουν τις 27 χώρες της ΕΕ (συν την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία) και 8 προορισμούς στο εξωτερικό.

Εάν δεν είστε πεπεισμένοι από αυτήν την προσφορά, γνωρίζετε ότι υπάρχουν πολλοί άλλοι, εδώ είναι:

Για να ανακαλύψετε: Ο συγκριτής μας για κινητά σχέδια χωρίς υποχρέωση