Το μήνυμα Google στον υπολογιστή περιλαμβάνει πλέον βιντεοκλήσεις Google Duo

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Google Messages ενημερώνεται στην έκδοση ιστού του. Οι βιντεοκλήσεις Google Duo είναι πλέον προσβάσιμες σε υπολογιστή απευθείας από την πλατφόρμα. Αυτή η ενοποίηση διευκολύνει την εκκίνηση κλήσεων μεταξύ των χρηστών των δύο πλατφορμών χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθείτε.

Το Google Messages συνεχίζει να βελτιώνεται για να γίνει μια αξιόλογη εναλλακτική λύση για να ανταγωνιστεί το WhatsApp, το Skype ή ακόμα και τα iMessages. Η άφιξη του προγράμματος-πελάτη Ιστού κατέστησε δυνατό για αρκετούς μήνες την αποστολή και τον έλεγχο μηνυμάτων από έναν υπολογιστή, μια πολύ πρακτική δυνατότητα για χρήστες που περνούν ένα μεγάλο μέρος των ημερών τους στην οθόνη του υπολογιστή τους. Η τελευταία ενημέρωση στην πλατφόρμα ιστού περιλαμβάνει βιντεοκλήσεις Google Duo, οι οποίες ήταν επίσης προσβάσιμες σε μια έκδοση ιστού για μερικούς μήνες.

Το Google Message προσθέτει βιντεοκλήσεις Duo στον Ιστό

Αυτή η ενσωμάτωση των κλήσεων Duo στον πελάτη ιστού του Google Message το τοποθετεί στον ίδιο ρυθμό με την έκδοση Android. Εάν συνδεθείτε τώρα από το πρόγραμμα περιήγησής σας, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα στα αριστερά, πάνω από το νήμα συζήτησης. Η Google προειδοποιεί ότι θα ελέγξει εάν οι επαφές σας έχουν λογαριασμό Duo χωρίς να αποθηκεύσουν τους αριθμούς και τις πληροφορίες τους. Μόλις ολοκληρωθεί η επαλήθευση, ένα εικονίδιο Duo θα εμφανιστεί στις συνομιλίες, ακριβώς δίπλα στο εικονίδιο ειδοποιήσεων.

Διαβάστε επίσης – RCS: η αντικατάσταση SMS είναι 100% ενεργή στα Google Messages στη Γαλλία

Γνωρίστε, ωστόσο, ότι οι κλήσεις δεν ξεκινούν μέσα στα Μηνύματα Google. Αντ ‘αυτού, η εφαρμογή θα ανοίξει μια νέα καρτέλα που ανακατευθύνει στον ιστότοπο duo.google.com. Αυτό είναι το μικρό μειονέκτημα που σημειώνουμε σε αυτό το νέο χαρακτηριστικό, ελπίζοντας ότι μια μελλοντική ενημέρωση θα προσφέρει μια πραγματικά ολοκληρωμένη ενσωμάτωση που θα επιτρέπει να απολαύσετε μια ενοποιημένη εμπειρία. Φυσικά, πριν ξεκινήσετε μια κλήση, το πρόγραμμα περιήγησης θα απαιτεί δικαιώματα πρόσβασης στο μικρόφωνο και την κάμερα web του υπολογιστή σας.