Το καλύτερο δωρεάν antivirus για Windows 10 το 2020

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 1 Απριλίου 2020 στις 10 ώρες και 50 λεπτά

Αναζητάτε το καλύτερο δωρεάν antivirus για τα Windows 10 το 2020; Αυτό το αρχείο, το οποίο βασίζεται σε πολλές ανεξάρτητες κατατάξεις, σας επιτρέπει να κάνετε γρήγορα τη σωστή επιλογή! Συζητάμε επίσης το Windows Defender. Ακολουθήστε αυτόν τον φάκελο για να επιλέξετε το καλύτερο antivirus για τον υπολογιστή σας.

Πώς να επιλέξετε ένα πρόγραμμα προστασίας από ιούς; Χρησιμοποιήσαμε ανεξάρτητες βαθμολογίες για να κάνουμε αυτήν την επιλογή. Συγκεκριμένα, αυτό του ειδικού κατά των ιών AV-Comparatives, ο οποίος δημοσιεύει τα αποτελέσματα των ελέγχων του στο τέλος κάθε έτους, καθώς και του AV-Test Institute και της SE Labs. Όλες οι λύσεις προστασίας από ιούς που παρουσιάζονται σε αυτόν τον φάκελο είναι δωρεάν, με εξαίρεση το ESET. Αντιπροσωπεύουν κάθε φορά ένα καλύτερο σε σύγκριση με το Windows Defender, το οποίο μπορεί να είναι αρκετό για πολλούς χρήστες, αλλά το οποίο είναι λιγότερο ισχυρό σε σύγκριση με τις πέντε πρώτες λύσεις που σας προτείνουμε.

Avast Free Antivirus: νικητής σε όλες τις κατηγορίες

Avast Free Antivirus

Ψάχνετε για ένα δωρεάν antivirus που θα μπορούσατε να επιλέξετε με τα μάτια κλειστά; Το Avast είναι για εσάς! Το antivirus απέκτησε τον καλύτερο μέσο όρο σε όλες τις κατηγορίες στην κατάταξη AV-Comparatives. Και αναγνωρίζεται επίσης από άλλες ανεξάρτητες κατατάξεις. Εκτός από την προστασία από κακόβουλα προγράμματα – το καλύτερο στην αγορά – το πρόγραμμα προστασίας από ιούς περιλαμβάνει προστασία ιστού και διαχειριστή κωδικών πρόσβασης. Εν ολίγοις, αυτό το δωρεάν antivirus προσφέρει πιο ολοκληρωμένη προστασία από πολλές λύσεις επί πληρωμή στην αγορά. Ουσιώδης.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΛΗΨΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ANTIVIRUS

Bitdefender Antivirus Free Edition: προστατεύεται καλύτερα από το ηλεκτρονικό ψάρεμα

Bitdefender Antivirus Free Edition

Το δωρεάν antivirus του Bitdefender έχει το πλεονέκτημα να προσφέρει το ίδιο επίπεδο προστασίας με την έκδοση επί πληρωμή από τον ίδιο εκδότη. Όπως το Avast, αποκτά τις καλύτερες βαθμολογίες για την αποτελεσματικότητα της προστασίας του. Είναι επίσης ιδιαίτερα αποτελεσματικό κατά των επιθέσεων ηλεκτρονικού ψαρέματος – όπου λαμβάνει την υψηλότερη βαθμολογία της επιλογής στην κατάταξη AV-Comparatives. Ωστόσο, είναι λίγο λιγότερο ολοκληρωμένο από το Avast όσον αφορά τα πρόσθετα. Ένας τρόπος για να ωθήσετε τον χρήστη, φανταζόμαστε, να επιλέξει την έκδοση επί πληρωμή.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΛΗΨΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ANTIVIRUS

Kaspersky Free: η ρωσική κούκλα

Δωρεάν Kaspersky

Φυσικά, η Kaspersky είναι μία από αυτές τις εταιρείες που υποπτεύεται ότι συνεργάστηκε με μια κυβέρνηση – στην περίπτωση αυτή η ρωσική κυβέρνηση. Ωστόσο, ελλείψει στοιχείων, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτό το antivirus μόνο αντικειμενικά σε αυτό το σημείο, για το τι είναι. Επειδή το Kaspersky παραμένει ένας τεράστιος παίκτης στη σκηνή προστασίας από ιούς. Και η δωρεάν λύση παραμένει, κατά τη γνώμη πολλών ανεξάρτητων δοκιμών, ένα από τα καλύτερα που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά. Όπως και με το Bitdefender, ωστόσο, πρέπει να αποδεχτείτε τη δωρεάν έκδοση των βασικών δυνατοτήτων, χωρίς πρόσθετα.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΛΗΨΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ANTIVIRUS

Avira Free Antivirus: μια συμπληρωματική λύση;

Δωρεάν λογισμικό προστασίας από ιούς Avira

Η Avira έχει αυξηθεί στις βαθμολογίες από πέρυσι: αυτό το δωρεάν antivirus είναι γεμάτο με δυνατότητες που μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε για περισσότερη προσαρμογή. Τα αποτελέσματα του τεστ είναι εξαιρετικά, παρά ορισμένα ψευδώς θετικά. Στην Ευρώπη, ορισμένοι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου, ιδίως το XS4All στις Κάτω Χώρες, προτείνουν να εκτελέσετε μια επιπλέον σάρωση Avira αφού σαρώσετε τον υπολογιστή σας με άλλο antivirus κατά την ανακάλυψη Trojans. Οι συμβουλές δικαιολογούνται πιθανώς από ελαφρώς διαφορετικούς ορισμούς προστασίας από ιούς. Ωστόσο, σημειώστε ότι η δωρεάν έκδοση αλιεύει από τους περιορισμούς της προστασίας ιστού της (πληρέστερη κατά την εγγραφή στην έκδοση Pro).

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΛΗΨΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ANTIVIRUS

AVG Free Antivirus: απαραίτητο, χωρίς περιθώρια

Δωρεάν λογισμικό προστασίας από ιούς AVG

Το AVG αποδίδει άψογα σε όλες σχεδόν τις ανεξάρτητες βαθμολογίες. Επομένως, από την άποψη της προστασίας, ένα antivirus ισοδυναμεί με το Avast. Το βασικό antivirus, επομένως, κάνει τη δουλειά πολύ καλά. Αλλά σε αντίθεση με το Avast, το AVG δεν διαθέτει πιο προηγμένες δυνατότητες στη δωρεάν έκδοση. Ωστόσο, μπορείτε να δοκιμάσετε τη σουίτα δωρεάν με προστασία έναντι εισβολής, ιδιωτικών δεδομένων και τρόπων πληρωμής.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΛΗΨΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ANTIVIRUS

Δωρεάν Panda Antivirus: η εξαιρετικά προσαρμόσιμη λύση

Panda Free Antivirus

Το antivirus ξεχωρίζει ιδιαίτερα από τον ανταγωνισμό χάρη στις πολλές επιλογές προσαρμογής και την αξιοπρεπή απόδοση. Εκτιμούμε επίσης τη σαφή και ανεμπόδιστη διεπαφή του. Να είστε προσεκτικοί, για να λειτουργήσει, συλλέγει πολλά δεδομένα και τα αναλύει σε απομακρυσμένους διακομιστές. Είναι ένα από τα λίγα antivirus που επιλέγουν το cloud computing. Αυτή η επιλογή μειώνει τον αντίκτυπο του antivirus στην απόδοση του υπολογιστή σας. Αυτή είναι η ιδανική λύση εάν ο υπολογιστής σας έχει ήδη την τάση.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΛΗΨΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ANTIVIRUS

Sophos Home: antivirus με γονικούς ελέγχους

Σοφός

Το Sophos Home απευθύνεται κυρίως σε χρήστες που θέλουν να εξασφαλίσουν έναν οικογενειακό υπολογιστή, που χρησιμοποιείται ιδίως από παιδιά. Το antivirus ενσωματώνει πράγματι ένα σύστημα γονικού ελέγχου που είναι εύκολο να διαμορφωθεί και να ρυθμιστεί. Θα είστε σε θέση να αποτρέψετε την πρόσβαση των απογόνων σας σε συγκεκριμένους ιστότοπους και να περιορίσετε το χρόνο χρήσης τους. Το καλύτερο από όλα: Το Sophos Home μπορεί να εγκατασταθεί δωρεάν σε τρεις συσκευές.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΛΗΨΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ANTIVIRUS

Windows Defender: γιατί είναι καλύτερο να επιλέξετε άλλο πρόγραμμα προστασίας από ιούς

Windows Defender

Εδώ και αρκετά χρόνια, το Windows Defender συνιστά την ιδανική λύση προστασίας στα Windows 10. Υπάρχουν πολύ καλοί λόγοι γι ‘αυτό: Η Microsoft έχει κάνει πολλή δουλειά για να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα του εσωτερικού ιού της. Είναι δωρεάν, πλήρως ενσωματωμένο στο σύστημα και έχει ενημερωθεί σωστά. Ωστόσο, ο διαγωνισμός έχει σημειώσει πρόοδο σύμφωνα με διάφορες βαθμολογίες, συμπεριλαμβανομένης της AV-Comparatives. Έτσι, το antivirus που είναι ενσωματωμένο στα Windows 10 είναι σήμερα λιγότερο καλό από τον ανταγωνισμό τόσο ως προς τους ορισμούς όσο και ως προς τη γενική απόδοση. Αυτό δεν σημαίνει ότι θέτει τον υπολογιστή σας σε κίνδυνο – μπορεί να είναι αρκετό για τους περισσότερους χρήστες. Όμως, οι λύσεις τρίτων μερών μπορούν να κάνουν καλύτερη δουλειά στην προστασία με μικρότερο αντίκτυπο στην απόδοση, ειδικά επειδή κάποιο κακόβουλο λογισμικό μπορεί να απενεργοποιήσει το Windows Defender.

Διαβάστε επίσης: Καλύτερο δωρεάν Android Antivirus

Αναπαράξαμε την πλήρη κατάταξη των AV-Comparatives στο τέλος του άρθρου. Έχετε κάποιο από τα δωρεάν antivirus σε αυτήν τη λίστα; Μοιραστείτε τα σχόλιά σας στα σχόλια.

Κατάταξη των καλύτερων δωρεάν antivirus