Το επίσημο Huawei Nova 5T: το Honor 20 έχει τώρα έναν δίδυμο αδελφό!

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Huawei μόλις κυκλοφόρησε το Nova 5T στη Γαλλία: ένα smartphone που είναι λίγο πολύ ένα αντίγραφο άνθρακα του Honor 20 που κυκλοφορεί ήδη στη Γαλλία.

Το Nova 5T / Credits: Phonandroid

Η αγωνία έγινε αφόρητη, ειδικά για εκείνους που περίμεναν ότι η Huawei θα επισημοποιήσει την άφιξη του Mate 30 στη Γαλλία. Αυτό τελικά δεν θα συμβεί: ο κινέζος κατασκευαστής κυκλοφορεί απλά ένα «νέο» smartphone μεσαίας κατηγορίας, το Nova 5T. Θα καταλάβετε ότι δεν είναι τυχαίο να βάζουμε εισαγωγικά: σχέδιο, τεχνικό φύλλο … είναι ένα πραγματικό αντίγραφο του Honor 20. Το οποίο διατίθεται επίσης στη Γαλλία. Και τα δύο smartphone είναι ωστόσο εγγυημένα ότι διαθέτουν εφαρμογές Google.

Η Huawei παρουσιάζει το Nova 5T: μια μεταμφιεσμένη τιμή 20…

Το Nova 5T επομένως ενσωματώνει μια γροθιά LCD AllView 6.26 ″ IPS με. αναλογία μεγέθους / οθόνης 91,6%. Στην πλευρά της φωτογραφίας έχουμε μια διάταξη πέντε αισθητήρων, συμπεριλαμβανομένων τριών πίσω. Ο κύριος αισθητήρας διαθέτει αισθητήρα 48 MP (Sony IMX 586) με διάφραγμα f / 1.8. Υπάρχει ένας αισθητήρας 16 MP με άνοιγμα φακού εξαιρετικά ευρείας γωνίας (117 °) σε f / 2.2 και αισθητήρας 2 MP με άνοιγμα φακού μακροεντολής (117 °) σε f / 2.4 καθώς και φακός Dept. βοηθά στην καλύτερη επίτευξη των αποτελεσμάτων Bokeh.

Από τεχνικής πλευράς, έχουμε ακόμα Kirin 980 – το ίδιο με το P30 Pro και άλλα Honor View 20. Επιπλέον, 6 GB μνήμης RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου. Τέλος, από την πλευρά της μπαταρίας, όπως το Honor 20, διαθέτει συσσωρευτή 3700 mAh. Όλα συμβατά με τη γρήγορη φόρτιση Honor 22,5 W. Το smartphone υιοθετεί το σχεδιασμό του Honor 20 με πλαστικοποιημένο γυαλί που ονομάζεται “δυναμικό ολογραφικό” που του δίνει εκπληκτικές αντανακλάσεις. Φυσικά, δύο πανομοιότυπα smartphone που πωλούνται στη Γαλλία από δύο διαφορετικές μάρκες μπορεί να φαίνονται παράξενα.

Διαβάστε επίσης: Η Huawei συνεχίζει να σαγηνεύει τους Γάλλους παρά την απώλεια της άδειας Android της

Ειδικά όταν γνωρίζουμε τους στενούς δεσμούς μεταξύ Huawei και Honor. Ωστόσο, οι δύο μάρκες έχουν διαφορετική θέση και στρατηγική, και ξαφνικά, δεν θεωρούν ότι επισκιάζουν το ένα το άλλο: είναι επομένως πιθανό το Honor 20 να βρίσκεται ευκολότερα σε ορισμένους διανομείς και το Nova 5T σε άλλους. Το smartphone κυκλοφορεί στο τέλος του μήνα στην τιμή των 399 € στη Γαλλία.