Το επίσημο Amber Red του OnePlus 6: 8 GB RAM και 128 GB για 569 ευρώ

Το επίσημο Amber Red του OnePlus 6: 8 GB RAM και 128 GB για 569 ευρώ

OnePlus 6 Amber Red είναι η νέα παραλλαγή που μόλις έγινε επίσημη από τον κινέζικο κατασκευαστή για να αυξήσει περαιτέρω την ήδη σημαντική επιτυχία της νέο κορυφαίο smartphone Android του 2018. OnePlus επιλέγει λοιπόν το κόκκινο για να αυξήσει τη δόση για να αυξήσει τη δόση και να εδραιωθεί με φιλοδοξία στην αγορά. Μια σκιά που παρεμπιπτόντως ήταν ήδη η βάση OnePlus 5T Lava Red, εκτιμάται ιδιαίτερα από χρήστες σε όλο τον κόσμο για την αισθητική του κομψότητα.

OnePlus 6 Amber Red θα κάνει το ντεμπούτο του στην αγορά κατά τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας σε τιμή λίστας 569 ευρώ, δηλαδή δέκα ευρώ περισσότερο από την αντίστοιχη κόκκινη παραλλαγή που κυκλοφόρησε στις αρχές Φεβρουαρίου για το μοντέλο της προηγούμενης γενιάς. Το σχήμα είναι το ίδιο με το OnePlus με τις τρέχουσες εκδόσεις Silk White, Mirror Black και Midnight Black και, παρόμοια με τις τελευταίες, βρίσκουμε ανέπαφη τη βασική διαμόρφωση υλικού, που χαρακτηρίζεται από την παρουσία 8 gigabyte LPDDR4X και μνήμης 128 RAM gigabytes εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου.

Το φύλλο δεδομένων του νέου-παλαιού Smartphone OnePlus Ως εκ τούτου, δεν υφίσταται σημαντικές αλλαγές και με αυτήν την έννοια η Amber Red παραλλαγή έχει μόνο το πλεονέκτημα της αλλαγής της απόχρωσης στο πίσω μέρος της συσκευής, αυτή τη φορά στολισμένη με γυαλιστερό φινίρισμα σε κόκκινο χρώμα. Ο νεαρός παραγωγός από τη Σενζέν θέλει να επισημάνει τη σχολαστική ενορχηστρωμένη εργασία για την επίτευξη του τελικού αποτελέσματος: υπό αυτή την έννοια, το OnePlus υπογραμμίζει τη χρήση ενός νέα διαδικασία παραγωγής – “ποτέ δεν επιχειρήθηκε ποτέ στον τομέα των κινητών”, διαβάζει το επίσημο δελτίο τύπου παρουσίασης – για να δημιουργηθεί το κόκκινο φινίρισμα. Η διατύπωση του Amber Red συμπυκνώνει πλήρως το διακριτικό χαρακτηριστικό του νέου μοντέλου, έτοιμο να επιδείξει πορτοκαλί διαφάνειες και “ένα πιο κομψό κόκκινο, που αφήνει μια ισχυρή εντύπωση ποιότητας και αξίας”.

Ακολουθούν μερικές επίσημες εικόνες και το βίντεο παρουσίασης που δημοσιεύτηκε στο κανάλι YouTube του OnePlus. Για την αγορά του OnePlus 6 Amber Red Αντ ‘αυτού, θα πρέπει να περιμένουμε την επόμενη εβδομάδα: το επίσημο κανάλι θα είναι πάντα το κατάστημα OnePlus. Στο κάτω μέρος του άρθρου μπορείτε να κάνετε κλικ στο πλαίσιο του φύλλου δεδομένων του smartphone, για να ανακαλύψετε λεπτομερώς όλα τα διακριτικά τεχνικά χαρακτηριστικά.

Παρατηρώντας τα χαρακτηριστικά του φύλλου δεδομένων του smartphone OnePlus 6 μπορούμε αμέσως να καταλάβουμε ότι αυτή η συσκευή με λειτουργικό σύστημα Oxygen 5.1 (Android 8.1…

ΠΗΓΗ: GizChina