Το δωρεάν κινητό βελτιώνει το σχέδιό του σε 2 €, ο φάκελος δεδομένων φτάνει τα 1 GB

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η κρίση του coronavirus ώθησε το Free Mobile να πολλαπλασιάσει κατά 20 το φάκελο δεδομένων 4G + των πελατών της σε σχέδια 2 € (και 0 € για συνδρομητές Freebox) ανά μήνα. Έτσι, ο φάκελος μειώνεται από 50 MB σε 1 GB για να εξασφαλιστεί πιο άνετη πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε αυτά τα πακέτα, τα οποία συνήθως είναι πολύ περιορισμένα σε δεδομένα.

Η αρχική σελίδα του πακέτου 2 € στον ιστότοπο του Free Mobile / Credits: Phonandroid

Η Free Mobile ανακοινώνει σε δελτίο τύπου ότι από την Παρασκευή 13 Μαρτίου και μέχρι το τέλος Απριλίου 2020, ο φάκελος δεδομένων 4G + για πελάτες με προγράμματα 0 € και 2 € ανά μήνα από 50 MB έως 1 GB. Η εταιρεία δεν μιλά απευθείας για τον κοραναϊό στο κείμενο του δελτίου τύπου, εκτός από τον τίτλο της που ξεκινά με ” COVID-19

Ωστόσο, καταλαβαίνουμε ότι η απόφαση ανταποκρίνεται στις ανακοινώσεις του Emmanuel Macron την Πέμπτη 12 Μαρτίου για να σταματήσει η επιδημία του κοροναϊού. Το πακέτο των 0 και 2 € το μήνα είναι πράγματι πολύ δημοφιλές στους μαθητές γυμνασίου και κολεγίου και ενώ το κλείσιμο των νηπιαγωγείων, των σχολείων, των κολλεγίων, των γυμνασίων και των πανεπιστημίων έχει αποφασιστεί από τις 16 Μαρτίου, πολλοί εκπαιδευτικοί πρότειναν να συνεχίστε με διαδικτυακά μαθήματα.

Ο φάκελος δεδομένων 4G + του προγράμματος Free Mobile 0 € και 2 € κυμαίνεται από 50MB σε 1 GB

Η ανακοίνωση του Free Mobile θα πρέπει επομένως να τους δώσει λίγη ώθηση. Το Free εξασφαλίζει επίσης ότι είναι οι ομάδες του “Πλήρως κινητοποιημένο για να εγγυηθεί τα μέσα επικοινωνίας και πρόσβασης στο Διαδίκτυο στα 20 εκατομμύρια συνδρομητές του στη Γαλλία”, υποδηλώνοντας ότι ο λόγος αυτής της λειτουργίας είναι να επιτρέπεται στους χρήστες αυτών των πολύ περιορισμένων σχεδίων δεδομένων να έχουν πρόσβαση στις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με την επιδημία και τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της.

Φανταζόμαστε ότι ο Free σκέφτεται επίσης αυτούς που τώρα εργάζονται τηλεργατικά ή περιορίζονται στο σπίτι μέχρι να ενημερωθούν. Το Free καθορίζει ότι η μέτρηση ισχύει για όλους τους συνδρομητές μας 0 € και 2 € και ιδιαίτερα για τους μαθητές Γυμνασίου, Γυμνασίου και Κολεγίου που εκπροσωπούνται έντονα μεταξύ των συνδρομητών μας 0 € και 2 € ». Αλλά και αυτό “Οι ενδιαφερόμενοι συνδρομητές δεν έχουν καμία διαδικασία να ακολουθήσουν” και ότι η αλλαγή είναι αυτόματη και άμεση.

Παρεμπιπτόντως, το Free Mobile αναφέρει στο δελτίο τύπου του ότι τα προγράμματα Free Mobile με 0 € και 2 € το μήνα έχουν προσελκύσει περίπου 5 εκατομμύρια συνδρομητές. Τέλος, όπως επισημαίνουν οι αναγνώστες μας (ευχαριστώ!) Η εμπορική χειρονομία του Free Mobile ευθυγραμμίζεται πραγματικά με το πακέτο των 2 € που προσφέρει μια μικρή ανταγωνίστρια, η Syma. Αυτός ο εικονικός χειριστής προσφέρει το ίδιο πακέτο στην ίδια τιμή με 1 GB δεδομένων, αλλά όλο το χρόνο.

Διαβάστε επίσης: Το Free Mobile ξεπέρασε τους Orange, SFR και Bouygues τον Φεβρουάριο του 2020 για την ανάπτυξη του 4G

Είσαι συνδρομητής σε αυτά τα σχέδια και επωφεληθείς από έναν αυξημένο φάκελο δεδομένων αυτόν τον μήνα; Τι πιστεύετε για αυτήν την εμπορική χειρονομία; Μιλήστε για αυτό στα σχόλια!