Το Βατικανό πωλεί ένα συνδεδεμένο κομπολόι συμβατό με Android και iOS

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 17 Οκτωβρίου 2019 στις 16 ώρες και 14 λεπτά

Πρόκειται για μια μάλλον απροσδόκητη πρωτοβουλία. Το Βατικανό μόλις κυκλοφόρησε ένα συνδεδεμένο κομπολόι. Το εξάρτημα, που ονομάζεται eRosary, είναι «η γέφυρα μεταξύ παράδοσης και νεωτερικότητας». Έχει τη μορφή βραχιόλι από μαύρο αχάτη και χάντρες αιματίτη σε συνδυασμό με έναν έξυπνο σταυρό. Συνδέεται σε μια εφαρμογή για κινητά και ενεργοποιείται όταν ανιχνεύει την κίνηση ενός σημείου του σταυρού.

Το Παγκόσμιο Δίκτυο Προσευχής του Πάπα ξεκίνησε την εφαρμογή Κάντε κλικ για να προσευχηθείτε 10 Μαρτίου 2016, με την ευκαιρία των “24 ωρών για τον Κύριο”. Προτείνει να πραγματοποιήσει τρεις σύντομες στιγμές προσευχής την ημέρα και να μοιραστεί τις προθέσεις της με τους άλλους πιστούς από όλο τον κόσμο. Το Βατικανό μόλις αποκάλυψε ένα εκπληκτικό συνδεδεμένο αξεσουάρ: ένα κομπολόι που συνδέεται με αυτήν την εφαρμογή.

Προσελκύστε νέους και διδάξτε την καθολική πίστη

οeRosary ενεργοποιείται εκτελώντας ένα σημάδι του σταυρού. Ο χρήστης μπορεί στη συνέχεια να επιλέξει να προσεύχεται το τυποποιημένο κομπολόι, ένα στοχαστικό κομπολόι ή ένα θεματικό κομπολόι. Το τελευταίο ενημερώνεται τακτικά σύμφωνα με τα τρέχοντα γεγονότα και τις πνευματικές προθέσεις. Το συνδεδεμένο βραχιόλι εξασφαλίζει παρακολούθηση: παρακολουθεί κάθε παραγόμενο κομπολόι και εμφανίζει την πρόοδο. Θα περιέχει επίσης αισθητήρες υγείας των οποίων δεν έχουμε τεχνικές λεπτομέρειες αυτήν τη στιγμή.

Διαβάστε επίσης: Η εισβολή συνδεδεμένων αντικειμένων, το ψυγείο ή οι λαμπτήρες σας μπορούν να μειώσουν την ισχύ στη γειτονιά σας

Για το Βατικανό, ο στόχος είναι να προσελκύσουν νέους με γνώσεις τεχνολογίας και να τους βοηθήσουν να μάθουν πώς να προσεύχονται το Ροδάριο για την παγκόσμια ειρήνη. Η εφαρμογή παρέχει ηχητικό περιεχόμενο και ειδικά οπτικά για να καθοδηγήσει τους λάτρεις να βρουν το δρόμο προς την εσωτερική τους πίστη.

Το eRosary είναι πιστοποιημένο με IP67 (ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη), συμβατό με Bluetooth 5.0 και διαθέτει μπαταρία 15 mAh. Πωλείται σε τιμή 99 ευρώ και είναι συμβατό και με τα δύο Android και ios.