Τι γίνεται αν η Apple ξεκίνησε ένα iPhone Pro εκτός από το iPhone 11;

Phonandroid : actu Android et High-tech

Στο Twitter, ο λογαριασμός που είχε ανακοινώσει εκ των προτέρων τα ονόματα των iPhone XS και XS Max αποκαλύπτει ότι η Apple θα λανσάρει ένα iPhone Pro και όχι ένα iPhone 11. Η Καλιφορνέζικη εταιρεία θα προσαρμόζει επομένως την ονοματολογία «Pro» που χρησιμοποιείται ήδη σε Mac και iPad.

Κάθε χρόνο, η ονομασία των νέων iPhone δημιουργεί πολλές φήμες. Τα επόμενα μοντέλα δεν αποτελούν εξαίρεση: ένα μήνα πριν από την επίσημη ανακοίνωσή τους, ο λογαριασμός CoinX Twitter το αποκαλύπτει η μάρκα της Apple θα μπορούσε να ξεκινήσει ένα iPhone Pro. Δεν είναι η πρώτη φορά που μια τέτοια υπόθεση εμφανίστηκε. Αλλά το 2019 θα μπορούσε να είναι η κατάλληλη χρονιά.

iPhone 11 Pro ή iPhone Pro;

Το CoinX είχε ήδη μαντέψει το όνομα του iPhone X πριν από δύο χρόνια, τότε το όνομα των iPhone XS, XS Max και Xr πέρυσι. Το 2019, λοιπόν, ανακαλύψαμε σε αυτόν τον λογαριασμό Twitter ότι η Apple θα λανσάρει ένα iPhone Pro. Το iPhone 11 θα διαδέχθηκε το iPhone Xr και Επομένως, τα δύο μοντέλα OLED θα υιοθετούσαν αυτήν την ετικέτα «Pro». Όσον αφορά το iPad, η Apple θα διακρίνει τις δύο εκδόσεις αναφέροντας τη διαγώνια των οθονών (5,8 “και 6,5”). Εάν το Coin X αναφέρει την κυκλοφορία ενός “iPhone Pro”, ορισμένα μέσα ενημέρωσης μιλούν για ένα όνομα “iPhone 11 Pro”, χωρίς ωστόσο να παρέχουν πηγή.

Όπως κάθε χρόνο, η Apple θα φιλοξενήσει το διάσημο βασικό της σημείωμα στις αρχές Σεπτεμβρίου, πιθανώς στις 10. Κατά τις τελευταίες εβδομάδες, οι φήμες αυξάνονται για αυτά τα νέα iPhone. Παρά τις προσπάθειες του αμερικανικού γίγαντα, πολλές φωτογραφίες και πληροφορίες έχουν ήδη κυκλοφορήσει. Η Apple θα εργαζόταν κυρίως στη φωτογραφική μηχανή και θα ενσωμάτωσε έναν τριπλό αισθητήρα για να ανταγωνιστεί τους αγοραστές της αγοράς. Παλαιότερα ένα σημείο αναφοράς στην αγορά, οι Καλιφόρνιοι έχουν μείνει πίσω σε αυτόν τον τομέα, ειδικά έναντι ανταγωνιστών όπως η Huawei ή η Google.

Αξιοπιστία

Σας προσφέρουμε δείκτη αξιοπιστίας για αυτήν τη φήμη γύρω από το iPhone Pro, το οποίο κυμαίνεται από ένα αστέρι (όχι πολύ αξιόπιστο) έως πέντε αστέρια (αξιόπιστο): ⭐⭐⭐

Θεωρούμε ότι αυτή η φήμη είναι ιδιαίτερα αξιόπιστη. Ο λογαριασμός Twitter CoinX μαντεύει τα ονόματα των νέων iPhone για δύο χρόνια τώρα, λίγες εβδομάδες νωρίτερα. Ωστόσο, υπάρχει ένα άγνωστο στο νέο όνομα. Ενώ το CoinX αναφέρει τη χρήση του επιπέδου “Pro”, δεν είναι σαφές εάν η Apple θα χρησιμοποιήσει το όνομα “iPhone 11 Pro” ή “iPhone Pro”. Ορισμένα μέσα εκθέτουν την πρώτη δυνατότητα, αλλά καμία πηγή δεν το αποδεικνύει. Ως εκ τούτου, θα παραμείνουμε προσεκτικοί σε αυτήν την ονομασία και θα είμαστε ικανοποιημένοι με το 3/5.