Τιμές για την κυκλοφορία του View 30 Pro και του 9X Pro στην Ευρώπη στις 24 Φεβρουαρίου 2020

Τιμές για την κυκλοφορία του View 30 Pro και του 9X Pro στην Ευρώπη στις 24 Φεβρουαρίου 2020

Μετατόπιση. ο 4 Μαρτίου 2020 στις 12 ώρες 07 λεπτά

Η Honor ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει δύο «νέα» smartphone στην Ευρώπη: το View 30 Pro και το Honor 9X Pro. Ήδη διαθέσιμα στην κινεζική αγορά για αρκετούς μήνες, οι δύο συσκευές θα ανακοινωθούν σε συνέδριο που διοργανώνεται στο MWC στη Βαρκελώνη. Στη διαδικασία αυτή, η θυγατρική της Huawei θα παρουσιάσει άλλα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένου ενός MagicBook.

Παρά τις κυρώσεις των ΗΠΑ εναντίον της μητρικής εταιρείας Huawei, η Honor θα διαθέσει στην αγορά δύο νέα τηλέφωνα στην ευρωπαϊκή αγορά, αναφέρουν οι συνάδελφοί μας από την Tech Radar. Η κινεζική μάρκα όντως έστειλε προσκλήσεις στον Τύπο για τη διεξαγωγή μιας διάσκεψης 24 Φεβρουαρίου στις 5:30 μ.μ. στο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη.

Κατά τη διάρκεια αυτής της παρουσίασης, με τίτλο All-σενάριο Intelligence, το Honor θα παρουσιάσει η ευρωπαϊκή παραλλαγή του Honor View 30 Pro. Το smartphone που κυκλοφόρησε στην Κίνα από τον περασμένο Νοέμβριο, το smartphone είναι συμβατό με 5G, τροφοδοτείται από το SoC Kirin 990 και διαθέτει τριπλό οπίσθιο αισθητήρα φωτογραφίας 40 Mp. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τεχνικό του φύλλο, σας προσκαλούμε να συμβουλευτείτε το αρχείο μας αφιερωμένο στο Honor View 30 Pro.

Στο ίδιο συνέδριο, η Honor θα ανακοινώσει την ευρωπαϊκή έκδοση του Honor 9X Pro, ένα smartphone που παρουσιάστηκε τον περασμένο Ιούλιο σε συνέδριο στο Shenzen (Κίνα). Πρόκειται για ένα μεσαίο τηλέφωνο με έναν ανασυρόμενο αισθητήρα φωτογραφιών selfie, τον Kirin 810 και τον αισθητήρα τριπλής οπίσθιας φωτογραφίας 48MP. Ο μικρός αδερφός του, το Honor 9X, έχει ήδη κυκλοφορήσει στη Γαλλία για αρκετούς μήνες.

Δύο smartphone που στερούνται εφαρμογών Google;

Δεν διαθέτει άδεια Android, η Honor δεν έχει εξουσιοδότηση να ενσωματώνει εφαρμογές και υπηρεσίες Google, συμπεριλαμβανομένου του Play Store, στα νέα της smartphone. Όπως και το Mate 30 Pro, τα δύο τηλέφωνα επομένως πιθανότατα θα αγνοήσουν τις υπηρεσίες Google Mobile. Το Honor View 30 Pro επηρεάζεται από τους περιορισμούς. Η κατάσταση είναι λιγότερο σαφής από την πλευρά του Honor 9X Pro, ο σχεδιασμός του οποίου έχει ανακυκλωθεί υπερβολικά από την Huawei για να αποφύγει τις κυρώσεις. Το smartphone θα μπορούσε επομένως, θεωρητικά, να εκμεταλλευτεί τις υπηρεσίες της Google. Θα σας πούμε περισσότερα το συντομότερο δυνατό σε αυτό το σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν από την Tech Radar, η Honor θα εκμεταλλευόταν επίσης την ευκαιρία να ανακοινώσει την κυκλοφορία του MagicBook (14 ή 15 ίντσες), ένα φορητό υπολογιστή που παρουσιάστηκε στο CES στο Λας Βέγκας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία ανέπτυξε επίσης νέα ασύρματα ακουστικά. Δεν γνωρίζουμε περισσότερα για αυτό το νέο προϊόν αυτή τη στιγμή.

Πηγή: Tech Radar