Τιμές βενζίνης: εφαρμογές για εύρεση φθηνού καυσίμου

Phonandroid : actu Android et High-tech

Για να βρείτε φθηνότερη βενζίνη, υπάρχουν δύο σχολεία: μερικά εξοπλισμένα με ένα σημειωματάριο και περιηγούνται στους σταθμούς. Οι άλλοι χρησιμοποιούν τις εφαρμογές για να βρουν τις καλύτερες τιμές! Εδώ είναι οι καλύτερες εφαρμογές Android για να σταματήσετε να πληρώνετε πάρα πολύ για αέριο.

καύσιμο

Δεν υπάρχει μικρή εξοικονόμηση και η εύρεση των φθηνότερων βενζινάδικων κοντά σας μπορεί να σας εξοικονομήσει πραγματικά χρήματα μακροπρόθεσμα. Αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο η τιμή των καυσίμων αυξάνεται τον Ιούλιο του 2019. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας της 10ης Ιουλίου, η τιμή στην αντλία αυξήθηκε από 2 σε 3 σεντς ανά λίτρο. Το ντίζελ, το καύσιμο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, αυξήθηκε ακόμη και στα 1.4227 ευρώ ανά λίτρο.

Αυτή η νέα αύξηση της τιμής της βενζίνης μπορεί να εξηγηθεί ιδίως από την άνοδο της τιμής του πετρελαίου μετά από εντάσεις μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ιράν. Οι δύο χώρες δεν καταφέρνουν να συμφωνήσουν για το πυρηνικό ζήτημα. Σε απάντηση, το Ιράν απειλεί να μπλοκάρει ένα στενό μέσω του οποίου διέρχεται το 30% του παγκόσμιου πετρελαίου. Ταυτόχρονα, η Ρωσία και οι Ηνωμένες Πολιτείες ανακοίνωσαν πτώση των αποθεμάτων πετρελαίου τους. Η ρωσική παραγωγή έχει ακόμη αρχίσει να μειώνεται.

Όλοι αυτοί οι παράγοντες συμβάλλουν αύξηση της τιμής της βενζίνης κατά την περίοδο των διακοπών. Εδώ είναι η επιλογή εφαρμογών μας για να βρούμε το φθηνότερο δυνατό καύσιμο. Εάν έχετε άλλες συμβουλές ή συμβουλές, μη διστάσετε να τις μοιραστείτε στα σχόλια.

Βενζίνη / ντίζελ τώρα: το πιο έξυπνο

gasoil-now

Το Gasoil Now είναι ένα νέο συγκριτικό, με εξαιρετικά γυαλισμένο περιβάλλον εργασίας. Όπως και με το Zagaz, μπορείτε να επιλέξετε έναν σταθμό, στον οποίο θα σας μεταφέρει το GPS της επιλογής σας. Απολαμβάνοντας την αυξανόμενη δημοτικότητα και μια ισχυρή κοινότητα, μπορείτε να είστε σίγουροι με αυτήν την εφαρμογή ότι δεν θα χάσετε καμία τάση τιμών στην περιοχή σας.

Google Play

Essence & Co: αναμφίβολα το πιο ολοκληρωμένο

βενζίνη co

Το Essence & Co είναι επίσης μια εναλλακτική λύση που μπορείτε να βρείτε στο Play Store. Έχει τα πάντα από τους άλλους, εκτός από μια ελαφρώς λιγότερο ευχάριστη διεπαφή από το Gasoil Now. Και σε περίπτωση που αναρωτιέστε, η καλή βαθμολογία του προέρχεται από την κοινότητα γύρω από την εφαρμογή – τη μεγαλύτερη στο play store. Επομένως, μπορείτε να βασίζεστε σε πολύ ακριβείς διακυμάνσεις τιμών!

Google Play

Fuelio: μια εφαρμογή για ανακάλυψη

fuelio

Το Fuelio δεν εμφανίζει απευθείας τις τιμές των πρατηρίων βενζίνης, αλλά σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε καλύτερα το κόστος του αυτοκινήτου σας στο σύνολό του. Σας επιτρέπει να ακολουθείτε συνήθειες που συνήθως δεν σκεφτείτε και σας επιτρέπει να μειώσετε σημαντικά την κατανάλωσή σας!

Google Play

Ζάτζα

zagaz Android

Το Zagaz προσφέρει φίλτρα όπως η ακτίνα αναζήτησης ή η μέγιστη τιμή που αναζητήθηκε για να σας προσφέρει σταθμούς που πληρούν τα κριτήριά σας, συμπεριλαμβανομένων των αυτοκινητοδρόμων. Ωστόσο, ανάλογα με το πού βρίσκεστε, η εφαρμογή δεν προσφέρει πάντα όλες τις ενημερωμένες πληροφορίες, το κύριο ελάττωμά της.

Google Play

Fuel Flash: για να βρείτε φθηνότερη βενζίνη, συμπεριλαμβανομένου του εξωτερικού

φλας καυσίμου

Το Fuel Flash είναι ιδιαίτερα κατάλληλο αν βρίσκεστε κοντά σε σύνορα. Η εφαρμογή δίνει την τιμή των καυσίμων σε 60.000 πρατήρια καυσίμων στη Γαλλία, αλλά και στην Αυστρία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Πορτογαλία και την Ισπανία. Η εφαρμογή βασίζει τις τιμές της σε επίσημα δεδομένα και όχι σε crowdsourcing.

Google Play

Φθηνότερα καύσιμα: η εναλλακτική λύση για διασυνοριακούς μετακινούμενους

φθηνότερο καύσιμο

Αυτή η εφαρμογή δεν είναι αναμφίβολα η πιο εργονομική, αλλά παραμένει εξαιρετικά ολοκληρωμένη και καλά ενημερωμένη για να εξοικονομήσετε χρήματα πηγαίνοντας να αγοράσετε τα καύσιμα σας πέρα ​​από τα σύνορα. Αυτή η εφαρμογή παρέχει πρόσβαση σε δεδομένα από πρατήρια καυσίμων στη Γερμανία, την Αυστρία, τη Γαλλία και την Ιταλία.

Google Play