Τηλεόραση BFM: Ο Marc-Olivier Fogiel καλεί το Free to λόγο

Phonandroid : actu Android et High-tech

Ο Marc-Olivier Fogiel, Διευθύνων Σύμβουλος της BFM TV, πιστεύει ότι το Free χάνει χάνοντας τους συνδρομητές του Freebox από το συνεχές κανάλι ειδήσεων. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο αντίκτυπος της μείωσης σήματος στο κοινό είναι αμελητέος.

Η τηλεόραση BFM δεν είναι πλέον διαθέσιμη στα Freeboxes από τις 27 Αυγούστου 2019. Και ακόμη και αν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για να συνεχίσετε να παρακολουθείτε το συνεχές κανάλι ειδήσεων του NextRadio (Altice), ιδίως μέσω TNT ή εφαρμογών όπως η Molotov , Η τηλεόραση BFM έχει χάσει περίπου 15% κοινό τις τελευταίες ημέρες. Ο Marc-Olivier Fogiel, πρόσφατος διευθύνων σύμβουλος της BFM TV, αντέδρασε σε αυτήν την υπόθεση στο σύνολο του Buzz Media Le Figaro.

Ο ελεύθερος είναι ο χαμένος της μη μετάδοσης της τηλεόρασης BFM σύμφωνα με τον Marc-Olivier Fogiel

Πρώτα απ ‘όλα, το διασφαλίζει αυτό “Η απώλεια ακοής ήταν ελάχιστη”. Εάν τα μερίδια αγοράς της BFM TV έχουν μειωθεί κατά μέσο όρο 2,5% κατά μέσο όρο έναντι μόλις 2% στις 27 Αυγούστου και 1,9% στις 28, σύμφωνα με αυτόν, δεν υπάρχει τίποτα να ανησυχεί. . Θυμάται ιδιαίτερα “Ότι στην αρχή του σχολικού έτους ήμασταν μάλλον μεταξύ 2,1% και 2,2% κοινού”. Το αφήνει να είναι γνωστό ότι “Η γραφή είναι γαλήνια” και “Δεν αλλάζει τον τρόπο που δουλεύουμε”.

«Όταν κοιτάζουμε τα στοιχεία του BFMTV, βλέπουμε ότι το κανάλι είναι σταθερό. Ακόμη και στερημένο από έναν φορέα τηλεπικοινωνιών, έχει ακόμα διπλάσιο κοινό από τον πρώτο του ανταγωνιστή και έχει ακόμη το μισό κοινό όλων των ειδησεογραφικών καναλιών », συνεχίζει ο Marc-Olivier Fogiel, ο οποίος παραδέχεται το ίδιο ότι θέλει να βρεθεί μια λύση γρήγορα.

Διαβάστε επίσης: Δωρεάν εναντίον Altice-SFR: Η τηλεόραση BFM και το RMC έχουν εξαφανιστεί από το Freeboxes, ενημερώστε την κατάσταση

Στέλνει επίσης ένα μήνυμα στο Free. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο ISP έχει πολλά να χάσει από αυτήν την κατάσταση. «Κανένας φορέας τηλεπικοινωνιών δεν έχει κανένα συμφέρον να στερήσει τον εαυτό του από το κορυφαίο κανάλι ειδήσεων της Γαλλίας. Οι πελάτες δεν είναι ευχαριστημένοι επειδή δεν έχουν πλέον BFMTV, RMC Découverte και RMC Story, τρία σημαντικά κανάλια. Είναι μια δύσκολη θέση. Επιπλέον, πολλές κλήσεις από τους θεατές φτάνουν δωρεάν “, διαβεβαιώνει. Απομένει να δούμε αν μπορεί να βρεθεί συμβιβασμός. Ο Iliad ήταν πολύ ξεκάθαρος και αρνείται να πληρώσει για τη μετάδοση αυτών των καναλιών. Αποδέχεται πληρωμές μόνο για εμπλουτισμένες υπηρεσίες τύπου επανάληψης.

Πηγή: Le Figaro