Τελικός CAN 2019: σε ποιο κανάλι και σε ποια ώρα να παρακολουθήσετε τον αγώνα ζωντανά

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 19 Ιουλίου 2019 στις 8 ώρες 41 λεπτά

Σε ποιο κανάλι και τι ώρα να παρακολουθήσετε τον τελικό CAN 2019; Η συνάντηση αντιτίθεται στη Σενεγάλη έναντι της Αλγερίας, δύο ομάδες που θα δώσουν τα πάντα για να κερδίσουν αυτήν την έκδοση. Για τους Αλγερινούς, αυτό δεν συνέβη από το 1990. Οι Σενεγάλοι από την πλευρά τους δεν έχουν κερδίσει ποτέ το κύπελλο.

Μετά από ένα μήνα διαγωνισμού, το CAN 2019 θα έχει τον επίλογό του την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2019. Ο τελικός που παίζεται μεταξύ Σενεγάλης και Αλγερίας ξεκινά στις 9 μ.μ. ώρα Γαλλίας. Οι δύο επιλογές που φοριούνται αντίστοιχα από τον Sadio Mané του Λίβερπουλ και τον Riyad Mahrez της Μάντσεστερ Σίτι θα προσπαθήσουν να τερματίσουν δεκαετίες λιμού. Εάν η Αλγερία δεν έχει κερδίσει το κύπελλο για σχεδόν 30 χρόνια, η Σενεγάλη, όσον αφορά, αναζητά την πρώτη της στέψη.

Can Final 2019: σε ποιο κανάλι θα παρακολουθήσετε τον αγώνα ζωντανά

Το beIN Sports είναι ο επίσημος ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός του Can 2019, αλλά η TMC ανακοίνωσε ότι έχει αποκτήσει τα δικαιώματα στον τελικό του διαγωνισμού. Εάν δεν έχετε συνδρομή beIN, είναι επομένως απολύτως δυνατό να ακολουθήστε δωρεάν και με σαφήνεια τον τελικό CAN μεταξύ Σενεγάλης και Αλγερίας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό μέσω του αποκωδικοποιητή τηλεόρασης, του TNT ή να παρακολουθήσετε τον αγώνα σε ζωντανή ροή σε smartphone, tablet ή υπολογιστή χάρη στην εφαρμογή MyTF1. Οι Frédéric Frédéric Calenge και Brahim Thiam είναι οι δύο σχολιαστές που επιλέχθηκαν για τον αγώνα.

Η Σενεγάλη και η Αλγερία απέχουν ένα βήμα από τη στέψη μετά από ένα ωραίο ταξίδι. Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού σημειώθηκαν αρκετές εκπλήξεις, ιδίως στο Μαρόκο, τον κάτοχο του τίτλου Καμερούν ή τη χώρα υποδοχής, την Αίγυπτο του Mohamed Salah. Υπενθυμίζοντας, η Νιγηρία κέρδισε τον μικρό τελικό την Τετάρτη κερδίζοντας εναντίον της Τυνησίας με σκορ 1 γκολ στο 0.