Τα Xiaomi Redmi Note 8 και Note 8 Pro θα παρουσιαστούν στις 29 Αυγούστου, είναι επίσημα

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 30 Οκτωβρίου 2019 στις 10 ώρες και 18 λεπτά

Το Xiaomi Redmi Note 8 και το Note 8 Pro θα παρουσιαστούν στις 29 Αυγούστου 2019. Όπως ήταν αναμενόμενο, η έκδοση Pro θα διαθέτει τον αισθητήρα Samsung Isocel 64 megapixel. Η Redmi μόλις μοιράστηκε ένα visual στο κινεζικό κοινωνικό δίκτυο Weibo που επιβεβαιώνει την ημερομηνία παρουσίασης και ορισμένα χαρακτηριστικά του smartphone.

Μετά τη διαρροή μιας φωτογραφίας του Redmi Note 8 Pro που τραβήχτηκε κατά τη λήψη μιας διαφήμισης, η μάρκα μόλις ανακοίνωσε την παρουσίαση του smartphone στις 29 Αυγούστου. Η εικόνα του πειράγματος επιβεβαιώνει την αυθεντικότητα της διαρροής της λήψης. Βλέπουμε το ίδιο smartphone με τους τέσσερις αισθητήρες του τοποθετημένους κάθετα στο κέντρο της συσκευής. Η αφίσα επιβεβαιώνει επίσης ότι ο κύριος αισθητήρας θα έχει ορισμό 64 MP.

Redmi Note 8 και Note 8 Pro: θα παρουσιαστούν στις 29 Αυγούστου

Τρεις αισθητήρες φωτογραφιών τοποθετούνται σε μια μονάδα στο κέντρο του Redmi Note 8 Pro. Δίπλα σε αυτό, βρίσκουμε το φλας LED με τον τέταρτο φακό παρακάτω. Η Redmi επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι αυτή η έκδοση «Pro» θα είναι εξοπλισμένη με τον τελευταίο 64 MP αισθητήρα ISOCELL Bright GW1 της Samsung, ο οποίος είναι 38% μεγαλύτερος από τον άλλο αισθητήρα 48 megapixel. Εκμεταλλεύεται την τεχνολογία Tetracell για να συνδυάσει 4 pixel σε 1, γεγονός που βελτιώνει την ποιότητα των φωτογραφιών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού εκτός από τον υψηλότερο ορισμό.

Ακριβώς στο κάτω μέρος της κεντρικής μονάδας, υπάρχει επίσης ένας αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, που σημαίνει ότι το Redmi Note 8 Pro δεν θα έχει δικαίωμα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη. Το πρότυπο Note 8 θα παρουσιαστεί επίσης κατά τη διάρκεια του συνεδρίου στις 29 Αυγούστου. Το τελευταίο θα αφιερωθεί επίσης στην επίσημη έκδοση μιας νέας έξυπνης τηλεόρασης 4K 70 ιντσών. Η Redmi θέλει επίσης να τοποθετηθεί σε αυτήν την αγορά όπως η μητρική εταιρεία Xiaomi, OnePlus ή ακόμη και η Huawei.

Πηγή