Τα Windows 10 θα μπορούσαν να πωληθούν με συνδρομή στο Microsoft 365

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 27 Δεκεμβρίου 2019 στις 12 ώρες και 12 λεπτά

Θα προσφερθούν σύντομα τα Windows 10 ως συνδρομή επί πληρωμή; Αυτό θα μπορούσε σύντομα να αποκαλύψει η Microsoft στην προσφορά Microsoft 365 για Καταναλωτές. Μην πανικοβληθείτε, ωστόσο: αυτό δεν θα πρέπει να αλλάξει τίποτα σχετικά με την τρέχουσα άδεια χρήσης των Windows 10. Αυτό θα πρέπει να παραμείνει έγκυρο, τουλάχιστον εάν πιστεύουμε ότι πρόκειται για τις τελευταίες φήμες.

Η φήμη λειτουργεί εδώ και περισσότερα από 5 χρόνια, ακόμη και πριν από την κυκλοφορία μιας νέας έκδοσης του λειτουργικού συστήματος: Η Microsoft θα ήθελε να διαθέσει τα Windows 10 στο ευρύ κοινό με τη μορφή συνδρομής, όπως συμβαίνει σήμερα σε όλα σχεδόν τα εφαρμογές και υπηρεσίες (η σουίτα του Office, η πληρωμένη έκδοση του OneDrive κ.λπ.). Εάν οι πληροφορίες επανέρχονται κάθε χρόνο, δεν υλοποιούνται ποτέ. Προς το παρόν, ταιριάζει ακόμα αποκτήστε τα Windows 10 ως οριστική αγορά, τουλάχιστον για το ευρύ κοινό. Ωστόσο, αυτή τη φορά θα μπορούσε να είναι η σωστή. Σύμφωνα με το WindowsUnited και μια πηγή που ο ιστότοπος περιγράφει ως πολύ ασφαλής, η εταιρεία Redmond θα ήθελε να προσφέρει τα Windows 10 ως μέρος της νέας της προσφοράς. Microsoft 365.

Τα Windows 10 περιλαμβάνονται στην προσφορά Microsoft 365 for Consumers;

Υπάρχει ήδη μια προσφορά Microsoft 365 Επιχείρηση που προσφέρει, μεταξύ άλλων, συνδρομή στο Office 365 και στο OneDrive. Όμως, όπως υποδηλώνει το όνομά του, είναι κυρίως αφιερωμένο στις επιχειρήσεις (ΜΜΕ, πιο συγκεκριμένα). Η Microsoft εργάζεται επί του παρόντος σε μια νέα προσφορά που απευθύνεται στο κοινό που καλείται Microsoft 365 για καταναλωτές. Εάν, μέχρι τώρα, πιστεύαμε ότι ήταν μια απλή παραλλαγή της έκδοσης Business, αυτό δεν θα συνέβαινε. Το Microsoft 365 θα μπορούσε να ενσωματώσει μια συνδρομή στα Windows 10 : “Λάβαμε επιβεβαίωση από μια αξιόπιστη πηγή, η οποία γνωρίζει καλά το θέμα, ότι το Microsoft 365 για τους καταναλωτές θα περιλαμβάνει τα Windows 10”, εξηγεί ο ιστότοπος WindowsUnited.

Διαβάστε επίσης: το κλειδί άδειας χρήσης των Windows 7 εξακολουθεί να σας επιτρέπει να κάνετε μετεγκατάσταση στα Windows 10 δωρεάν

Αφ ‘ετέρου, Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να πληρώνετε κάθε μήνα ή κάθε χρόνο η άδεια χρήσης των Windows 10, όπως συμβαίνει για παράδειγμα για τη σουίτα Microsoft Office 365. Σύμφωνα με το WindowsUnited, το Microsoft 365 θα πρέπει να προσφέρει λειτουργίες αποκλειστικά για τα Windows 10. Είναι σαφές ότι δεν θα ήταν απαραίτητο να εγγραφείτε στο Microsoft 365 για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα Windows 10. Τα κλασικά πακέτα Windows 10 Home και Windows 10 Pro θα συνεχίσουν να κυκλοφορούν στην αγορά και μόνο οι χρήστες που θα ήθελαν να επωφεληθούν από νέες δυνατότητες θα πρέπει να εγγραφούν στο Microsoft 365.

Τίποτα δεν έχει ακόμη επικυρωθεί πλήρως, καθώς ο συντάκτης του Redmond εξακολουθεί να εξετάζει τις πρόσθετες επιλογές που θα προσφέρει σε αυτήν την έκδοση των Windows 10. Δεν είναι επίσης σαφές εάν αυτή η προσφορά θα προσφέρει περισσότερο ή λιγότερο το ίδιο λογισμικό και υπηρεσίες όπως Microsoft Business. Αρχικά προγραμματίστηκε για το καλοκαίρι του 2019, το Microsoft 365 θα πρέπει τελικά να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2020.

Πηγή: WindowsUnited