Τα Windows 10 θα επανεκκινήσουν αυτόματα τις εφαρμογές σας κατά την επανεκκίνηση

Τα Windows 10 εμφανίζουν τώρα διαφημίσεις που δεν μπορούν να καταργηθούν

Τα Windows 10 20H1, η πρώτη σημαντική ενημέρωση του 2020 πρόκειται να εισαγάγει ένα νέο νέο χαρακτηριστικό. Θα επανεκκινήσει αυτόματα τις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται πριν απενεργοποιήσετε ή επανεκκινήσετε τον υπολογιστή.

Η Microsoft μόλις δημοσίευσε το Windows 10 Build 18965 20H1 για μέλη του προγράμματος Insider. Σε μια σημείωση που δημοσιεύθηκε στο blog της, η εταιρεία ανακοινώνει μια νέα δυνατότητα που προσφέρει περισσότερο έλεγχο στη συμπεριφορά των εφαρμογών κατά την επανεκκίνηση. Ορισμένες εφαρμογές μπορούν ήδη να επανεκκινήσουν αυτόματα στο παρασκήνιο, αλλά η νέα λειτουργικότητα προχωρά πολύ περισσότερο.

Windows 10: μπορείτε εύκολα να επιστρέψετε στις εργασίες σας μετά από επανεκκίνηση

Αυτό που προσφέρει τώρα η Microsoft είναι να αποθηκεύσει τις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται όταν ο χρήστης απενεργοποιήσει ή επανεκκινήσει τα Windows 10. Μόλις ο υπολογιστής ενεργοποιηθεί ξανά, αυτές οι εφαρμογές θα επανεκκινηθούν αυτόματα για να του επιτρέψει να επιστρέψει γρήγορα στα καθήκοντά του χωρίς να σπαταλήσει χρόνο επανεκκίνηση του λογισμικού ένα προς ένα.

«Τα Windows σας δίνουν τώρα μεγαλύτερο έλεγχο στην επανεκκίνηση εφαρμογών με μια νέα ρύθμιση. Όταν ενεργοποιηθεί, τα Windows αποθηκεύουν αυτόματα τις εφαρμογές σας όταν αποσυνδέεστε, κάνετε επανεκκίνηση ή τερματίζετε τα Windows και, στη συνέχεια, κάντε επανεκκίνηση την επόμενη φορά που θα συνδεθείτε “, Η Microsoft εξηγεί σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στο ιστολόγιο των Windows.

Διαβάστε επίσης : Τα Windows 10 σας επιτρέπουν τώρα να απενεργοποιήσετε τους κωδικούς πρόσβασης

Η εταιρεία καθορίζει ότι αυτή η παράμετρος είναι απενεργοποιημένη από προεπιλογή και ότι μπορείτε να την ενεργοποιήσετε ανά πάσα στιγμή μεταβαίνοντας στο Ρυθμίσεις> Λογαριασμοί> Επιλογές σύνδεσης. Η δυνατότητα αυτής της δυνατότητας είναι παρόμοια με αυτήν που επιτρέπει τα Windows 10 για αδρανοποίηση. Η διαφορά εδώ είναι ότι ο υπολογιστής τερματίζεται εντελώς. Προς το παρόν, μόνο οι δοκιμαστές προγράμματος Insider είναι κατάλληλοι για αυτό χάρη στο νέο Windows 10 20H1 Build 18965. Η νέα δυνατότητα θα κυκλοφορήσει σε όλους με την πρώτη σημαντική ενημέρωση των Windows 10 που έχει προγραμματιστεί για τον Απρίλιο του 2020.

Πηγή: Microsoft.