Τα Windows 10 εμφανίζουν τώρα διαφημίσεις που δεν μπορούν να καταργηθούν

Τα Windows 10 εμφανίζουν τώρα διαφημίσεις που δεν μπορούν να καταργηθούν

Μετατόπιση. ο 20 Δεκεμβρίου 2019 στις 10 ώρες και 16 λεπτά

Τα Windows 10 συνεχίζουν να βελτιώνουν τις ενημερώσεις, ενώ αντιμετωπίζουν κάποιες αποτυχίες. Εάν η Microsoft επικοινωνεί εύκολα σχετικά με την πρόοδο του λειτουργικού της συστήματος, η εταιρεία δεν είναι πολύ ρητή σε ορισμένα “χαρακτηριστικά” του λειτουργικού της συστήματος, όπως διαφημίσεις. Αφού τα έβαλε στην άκρη για μεγάλο χρονικό διάστημα, η Microsoft τα προωθεί.

Κατά την εγκατάσταση Windows 10Αυτό σας δίνει την επιλογή: είτε να προβάλλετε στοχευμένες διαφημίσεις (και επομένως να παρακολουθείτε τη δραστηριότητά σας), είτε να προσφέρετε γενικές διαφημίσεις, χωρίς να λαμβάνετε υπόψη τα γούστα και τις συνήθειές σας. Αλλά σε όλες τις περιπτώσεις, είναι αδύνατο να απαλλαγούμε από διαφημίσεις στο λειτουργικό σύστημα. Μέχρι τώρα, αυτές οι διαφημίσεις ήταν λίγες και δεν ήταν πραγματικά ενοχλητικές. Η Microsoft κατέληξε να υποχωρεί, ειδικά όταν η εταιρεία προσπάθησε να τα ενσωματώσει στη γραμμή εργασιών των Windows 10 ή ακόμα και στην Εξερεύνηση αρχείων. Καταλήξαμε ακόμη και να τα ξεχάσουμε. Αλλά τώρα αυτές οι διαφημίσεις επιστρέφουν και στοχεύουν συγκεκριμένα σε δύο εφαρμογές των Windows 10: Ταχυδρομείο (Mail in vo) και Ημερολόγιο (Ημερολόγιο σε vo). Αυτές οι διαφημίσεις γίνονται όλο και πιο ενοχλητικές και πάνω απ ‘όλα, είναι αδύνατο να τις καταργήσετε.

Διαφημίσεις που στοχεύουν αλληλογραφία και ημερολόγιο (για τώρα;)

Αυτή είναι η ανακάλυψη που έκανε πρόσφατα ο ιστότοπος MSPowerUser. Οι εφαρμογές Mail και Calendar εμφανίζουν τώρα διαφημίσεις που δεν μπορείτε να απαλλαγείτε. Η Courrier σας προσφέρει, για παράδειγμα, να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Outlook για το κινητό σας. Επιπλέον, τοΟι διαφημίσεις στην ίδια την εφαρμογή εμφανίζονται ανεξάρτητα από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείτε. Τέλος, και αυτό είναι ίσως το σημείο που θέτει πραγματικά ένα πρόβλημα: εάν αυτές οι προτάσεις δεν είναι ενοχλητικές από μόνες τους, είναι αδύνατο να καταστείλει την εμφάνισή τους..

Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με αυτήν την “επιλογή” εκ μέρους της Microsoft, μπορείτε να τη μοιραστείτε με τη Microsoft μέσω της εφαρμογής Feedback Hub. Αυτό εγκαθίσταται από προεπιλογή σε όλες τις εκδόσεις των Windows 10. Εισάγοντας τον όρο “διαφήμιση” στο πεδίο αναζήτησης, βλέπουμε ότι άλλοι χρήστες ήδη επικρίνουν τη Microsoft για την εμφάνιση υπερβολικής διαφήμισης σε το λειτουργικό σύστημα και τις εφαρμογές του. Μπορείτε να αφήσετε το δικό σας μήνυμα για να εκφράσετε τη δυσαρέσκειά σας (ή όχι;), αλλά θα ακολουθήσει αυτό η Microsoft; Δεν είμαι σίγουρος, πραγματικά δεν είμαι σίγουρος.

Πηγή: MSPowerUser