Τα smartphone Galaxy και LG δεν επιβραδύνουν για εξοικονόμηση ενέργειας μπαταρίας

ο Smartphone Galaxy του Samsung και αυτά του LG βγαίνουν από το σκάνδαλο που επηρεάζει άμεσα την Apple τις τελευταίες ημέρες. Οι δύο μεγάλοι παραγωγοί της Android smartphone Στην πραγματικότητα αμφισβητήθηκαν σήμερα από το συντακτικό προσωπικό του PhoneArena, προφανώς έτοιμος να διευκρινίσει το ακανθώδες ζήτημα ακόμα και στο ολοένα και μεγαλύτερο πανόραμα του «πράσινου ρομπότ». Χθες τα πρώτα καυτά σχόλια σχετικά με το θέμα ορισμένων επωνυμιών που δραστηριοποιούνται στον τομέα Android όπως η Motorola και η HTC ήταν ήδη στο διαδίκτυο.

Η Samsung και η LG δηλώνουν μην επιβραδύνετε τα smartphone με παλαιότερες μπαταρίες, παρά την τακτική που ανέπτυξε η Apple, η οποία, αυτές τις ώρες, παραδέχεται από την πλευρά της να χρησιμοποιεί ορισμένες προφυλάξεις σε ορισμένα iPhone που στοχεύουν στη μείωση της απόδοσης των συσκευών, προκειμένου να αποφευχθούν απροσδόκητα να απενεργοποιηθούν.

PhoneArena άκουσε μέσω email τους ηγέτες των δύο κορεατικών γίγαντες, οι οποίοι αρνούνται ρητά ότι έχουν μειώσει ποτέ την ταχύτητα του επεξεργαστή στα τερματικά της αγοράς. Η ομιλία περιλαμβάνει και τα δύο Smartphone Galaxy από αυτά που διατίθενται στο εμπόριο από LG. Πράγματι, ο τελευταίος υποσχέθηκε χωρίς πάρα πολύ καθυστέρηση ότι “δεν θα επιβραδυνθεί ποτέ smartphone “.

Echoes Samsung, η οποία υπογραμμίζει τη διακριτική προτεραιότητα της εγγύησης του καταναλωτή για ένα ποιοτικό προϊόν. Και σε σχέση με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αναφέρεται ο κατασκευαστής της Σεούλ>.

Εν ολίγοις, το Smartphone Galaxy και αυτά που φτιάχνει η LG φαίνεται να είναι ξένα – τουλάχιστον για τις αντίστοιχες εταιρείες τους – από το πλέον μετονομασμένο “# Μπαταρία ΓκέιτΠου αφορά ειδικότερα την Apple. Η εταιρεία που εκπροσωπείται από τον Tim Cook έχει παραδεχτεί ότι έχει εθελοντικά επιβραδύνει την απόδοση παλαιότερων iPhone (ξεκινώντας από το εξαιρετικό και τρέχον iPhone 7, ωστόσο, σε πώληση μόνο από πέρυσι). Το επίσημο κίνητρο συνδέεται με τη βούληση της ίδιας της εταιρείας να επιτρέψει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των μπαταριών, προφανώς φθαρεί από τους κανονικούς κύκλους επαναφόρτισης μετά από παρατεταμένη και επαναλαμβανόμενη χρήση με την πάροδο του χρόνου. Εν τω μεταξύ, η Apple έλαβε μέτρα για να δημοσιεύσει ένα μήνυμα συγγνώμης και αποσαφήνισης αυτές τις ώρες.

Το συντακτικό προσωπικό του PhoneArena προχώρησε επίσης να ακούσει Google σχετικά με το θέμα, αλλά δεν έχουν φτάσει ακόμη επίσημες απαντήσεις. Θα ενημερώσουμε το άρθρο μόλις έχουμε νέα.