Τα PS4, Xbox One, Switch και PC συνδυάζονται σε ένα μηχάνημα: το όνειρο γίνεται πραγματικότητα

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 29 Ιουλίου 2019 στις 9 ώρες και 51 λεπτά

Τα PS4 Pro, Xbox One X και Nintendo Switch συνδυάζονται σε ένα μοναδικό και ολοκαίνουργιο μηχάνημα που περιλαμβάνει επίσης War PC. Εδώ είναι το Origin Big O, η απόλυτη φαντασία των παικτών. Αυτό το μηχάνημα αναπτύχθηκε από το Origin PC assembler.

Επειδή κάθε κονσόλα έχει τα δικά της χαρακτηριστικά και προσφέρει διαφορετική εμπειρία από τις άλλες, πολλοί παίκτες έχουν τουλάχιστον δύο κονσόλες: συνήθως μία. PS4 ή Xbox One συνοδεύεται από Διακόπτης Nintendo. Επίσης, δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπετε ένα PS4 και ένα Xbox One στο ίδιο σαλόνι. Και στη συνέχεια, από τη μία πλευρά, υπάρχουν λάτρεις των παιχνιδιών με υπολογιστή.

Τι γίνεται αν είχατε την επιλογή να συνδυάσετε όλες αυτές τις πλατφόρμες σε ένα μόνο μηχάνημα; Το Origin PC assembler μόλις απέδειξε ότι ένας τέτοιος συνδυασμός είναι δυνατός και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Η συσκευή ονομάστηκε Προέλευση Big O και φαίνεται πολύ καλός.

Origin Big O: όταν τα PS4 Pro, Xbox One X, Switch και PC είναι ένα μηχάνημα

Το Origin PC εξηγεί ότι έπρεπε να αφαιρέσει το Xbox One X και το PS4 Pro από τη θήκη τους και να δημιουργήσει ένα ειδικό σύστημα ψύξης νερού για την ψύξη των κονσολών. Το σύνολο είναι τοποθετημένο σε έναν πύργο που στεγάζει επίσης τα συστατικά ενός υπολογιστή με υπερδύναμη gaming. Το κερασάκι στην τούρτα, το Nintendo Switch έχει επίσης τη θέση του. Όντας μια υβριδική κονσόλα, ο συναρμολογητής σχεδίασε το σύστημα έτσι ώστε ο διακόπτης να μπορεί να εισαχθεί και να αφαιρεθεί από το μηχάνημα. Μια εξατομικευμένη βάση προσφέρεται έτσι στο μπροστινό μέρος της διάφανης θήκης.

Δεν χρειάζεται να συνδέσετε το Origin Big O στην τηλεόραση χρησιμοποιώντας πολλά καλώδια HDMI. Μια μόνο ενσύρματη σύνδεση είναι αρκετή χάρη στο ενσωματωμένο HDMI Swith. Ακόμα πιο ενδιαφέρον, ένα τηλεχειριστήριο διευκολύνει την εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών κονσολών και υπολογιστή με το πάτημα ενός κουμπιού. Ακολουθούν τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή τυχερών παιχνιδιών που είναι ενσωματωμένα στο σύστημα:

  • Μητρική πλακέτα : MSI MEG Z390 GODLIKE
  • ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ : Intel Core i9-9900K
  • GPU : NVIDIA Titan RTX
  • ΕΜΒΟΛΟ : 64GB CORSAIR Dominator Platinum RGB (4 x 16)
  • ΔΙΣΚΟΣ (SSD) : 2x 2TB Samsung EVO NVMe + 14TB Seagate Barracude (HDD)
  • ΟΣΤΟ : Windows 10

Όλα αυτά είναι καλά και καλά, αλλά δυστυχώς το Origin PC δεν σχεδιάζει να πουλήσει αυτό το σύστημα. Δεν είναι γνωστό εάν θα κυκλοφορήσει στο μέλλον. Αν συνέβαινε αυτό, αυτό το όμορφο σετ θα κόστιζε ένα χέρι και ένα πόδι.