Τα Pixel 3, 3 XL και 3a θα επωφεληθούν από τη λειτουργία αστροφωτογραφίας και τις Ζωντανές λεζάντες του Pixel 4

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Pixel 4 Astrophotography και οι Live Captions έρχονται σύντομα στα Pixel 3 και Pixel 3a. Η αστροφωτογραφική λειτουργία σας επιτρέπει να τραβήξετε φωτογραφίες του νυχτερινού ουρανού χρησιμοποιώντας τεχνικές δειγματοληψίας και ένα άγγιγμα τεχνητής νοημοσύνης. Όσο για τις Ζωντανές λεζάντες, σας επιτρέπουν να υποτίτλους αυτόματα συγκεκριμένο φωνητικό περιεχόμενο.

Η λειτουργία αστροφωτογραφίας του Pixel 4 μπορεί να δώσει τέτοιου είδους λήψεις / Credit: 9to5Google

Η Google μόλις το αποκάλυψε στο Twitter: Η λειτουργία αστροφωτογραφίας, διαθέσιμη στα Pixel 4 και 4XL, σύντομα θα είναι επίσης διαθέσιμη στα Pixel 3, 3 XL, 3a και 3a XL. Αυτή η λειτουργία πηγαίνει πολύ πιο μακριά από τη Νυχτερινή λειτουργία, καθώς περιλαμβάνει την ανακατασκευή μιας στάσης 4 λεπτών από πολλές φωτογραφίες και τεχνικές δειγματοληψίας. Τι να τραβήξετε φωτογραφίες μαγευτικών ουρανών, στους οποίους αναγνωρίζουμε για παράδειγμα τον Γαλαξία μας.

Pixel 4: Η αστροφωτογραφία και οι Ζωντανές λεζάντες έρχονται σύντομα στα Pixel 3 και 3a

Τα Pixel 4 και 4 XL διαθέτουν αισθητήρες φωτογραφιών που τους επιτρέπουν να λαμβάνουν ιδιαίτερα μεγάλες εκθέσεις. Αλλά το υλικό των Pixel 3 και 3a είναι προφανώς αρκετό για να αναπαραγάγει τις περισσότερες συνεισφορές αυτής της λειτουργίας σε φωτογραφίες. Επομένως, μπορούμε να περιμένουμε ελαφρώς χαμηλότερα αποτελέσματα σε αυτά τα smartphone. Αυτό δεν είναι το μόνο νέο Pixel 4 που φτάνει στο Pixel 3 και 3a μέσω μιας ενημέρωσης. Υπάρχει επίσης συζήτηση για την έναρξη των Ζωντανών λεζάντων.

Διαβάστε επίσης: Google Pixel 4 XL vs Pixel 3 XL – η σύγκριση, ποιες είναι οι διαφορές;

Η Google δεν φαίνεται να έχει αποφασίσει ακόμη για ένα όνομα στα γαλλικά για αυτήν τη λειτουργία, αλλά πρόκειται για τη δημιουργία αυτόματων υπότιτλων για συγκεκριμένο περιεχόμενο βίντεο. Η μεταγραφή βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη και πραγματοποιείται τοπικά, οπότε λειτουργεί ακόμη και χωρίς το Διαδίκτυο. Οι Ζωντανές λεζάντες θα φτάσουν στα Pixel 3 και 3a από τον Δεκέμβριο του 2019. Διαθέτετε Pixel 3, 3 XL, 3a ή 3a XL; Ποια είναι τα σχόλιά σας; Μιλήστε για αυτό στα σχόλια!