Τα OnePlus 3 και 3T θα μπορούν να εγκαταστήσουν μια τελευταία ενημέρωση

Phonandroid : actu Android et High-tech

Οι OnePlus 3 και 3T μόλις έλαβαν την τελευταία τους ενημέρωση. Τα δύο smartphone που κυκλοφόρησαν το 2016 είναι επομένως επίσημα ξεπερασμένα. Όπως υποσχέθηκε, η κινεζική μάρκα επέτρεψε στους χρήστες να εγκαταστήσουν 3 μεγάλες ενημερώσεις Android.

Όπως ανέφεραν οι συνάδελφοί μας από το XDA Developpers, το OnePlus έχει μόλις αναπτύξτε την τελευταία ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Android στα OnePlus 3 και OnePlus 3T. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το υλικολογισμικό περιέχει την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Android για τον Οκτώβριο του 2019. Επομένως, τα δύο smartphone δεν θα μπορούν πλέον να εγκαταστήσουν καμία ενημέρωση λειτουργικού συστήματος. Είναι επίσημα ξεπερασμένα. Τα τερματικά είναι επομένως πιο ευάλωτα σε απόπειρες πειρατείας.

Διαβάστε επίσης: η ενημέρωση OxygenOS ενισχύει την αυτονομία του OnePlus 7T, εγκαταστήστε το

Το OnePlus υπόσχεται 3 σημαντικές ενημερώσεις Android στα smartphone του

Όπως υποσχέθηκε, η νέα κινεζική μάρκα προσέφερε εξαιρετική παρακολούθηση λογισμικού στους χρήστες των δύο ναυαρχίδων. Τα τελευταία τρία χρόνια, το OnePlus έχει δείξει μεγάλη ταχύτητα και ανταπόκριση στην ανάπτυξη ενημερώσεων Android. Ενώ οι περισσότεροι κατασκευαστές, συμπεριλαμβανομένης της ηγετικής εταιρείας Samsung, υπόσχονται μόνο δύο σημαντικές ενημερώσεις Android στα τηλέφωνα υψηλής τεχνολογίας τους, Το OnePlus προσφέρει έως και 3 ενημερώσεις. Ίδια ιστορία με την τηλεόραση OnePlus, την πρώτη συνδεδεμένη τηλεόραση της εταιρείας.

Κυκλοφόρησε το 2016 με Android 6.0.1 Marshmallow, τα OnePlus 3 και 3T έχουν ήδη επωφεληθεί από το Android Nougat, το Android Oreo (τέλος του 2017) και ακολουθεί η ενημέρωση στο Android Pie (τον περασμένο Μάιο). Οι δύο συσκευές λοιπόν έφτασαν τελικά μετά την εντυπωσιακή παρακολούθηση λογισμικού υποσχέθηκε από το εμπορικό σήμα. Σημειώστε, ωστόσο, ότι το OnePlus αναγκάστηκε να αγνοήσει την ενημέρωση Android Oreo 8.1 προκειμένου να σώσει τις προσπάθειες των προγραμματιστών του.

Κατά τη διάρκεια αυτών των 3 ετών υποστήριξης, η OnePlus έχει ενσωματώσει ακόμη και πολλές νέες δυνατότητες που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στα νέα της smartphone. Τον Ιανουάριο του 2018, τα OnePlus 3 και 3T κατάφεραν να εγκαταστήσουν την αναγνώριση Face Unlock του OnePlus 5T. Εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε ένα από τα 2 smartphone; Περιμένουμε την κατάθεσή σας στα σχόλια.

Πηγή: XDA Developers